Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

Saka ötümlü saka melezi arıyorum.

Merhabalar, Saka ötümlü olan, ötümüne kanarya karıştırmayan saka melezi arıyorum. İstanbuldayım. İstanbuldan ya da yakın civar illerden dinleyerek satın alabilirim. Teşekkürler.

img

haykol

19 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende ötümüde iyi olan bir melez var.yavru ıken aldım.bilezikli.baba manisa sakası.yetiştiricisinde aldım.daha cok saka vebülbül nameli.devamlı saka ve bülbül kasedi dinlettim.2 yaşında sağlıklı bir kuş.150 ytl.abdı[email protected] izmit

img

abalkan

19 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar, İzmite gelip gidiyorum, geldiğimde uğrayıp saka melezini dinleyip görmek isterim. Söylediğiniz gibi saka ve bülbül ötüp ,kanarya karıştırmıyorsa ,anlaşıp almak isterim. Bu arada mail adresinizi yanlış yazmışsınız. Doğrusunu verirseniz size cep numaramı göndereceğim, ya da size ulaşabileceğim bir telefon rica edeyim.Teşekkürler.

img

haykol

ÖZEL MESAJ

selam.mail [email protected] ayın 20 sinden itibaren yıllık izindeyim. 28 gün. buralarda olmayacağım.geldiğimde haberlaşiriz.bu arada her melezi alma. dişileri ötmüyor.

img

abalkan

ÖZEL MESAJ

acele bir melez arıyorsan..halkaevi(fevziye caminin altında)maçka işkembe salonu yanında ki bir kuşdada bikaç tane var.ondan bulabilirsin.izmite geldiğin de uğra istersen..

img

abalkan

ÖZEL MESAJ

Yok mu arkadaşlar saka ötümlü bir tane saka melezi.

img

haykol

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar, Güzel ötümlü bir saka melezi buldum ve satın aldım. İlginenlere teşekkür ederim.

img

haykol

ÖZEL MESAJ