Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
**SON 2 YAVRU GOLDEN RETRİEVER UYGUN FİYATA !!!!**
Merhaba arkadaşlar, kendi dişi köpeğimden olan son bir erkek ve bir dişi olmak üzere 2 yavru kalmıştır.. ilgilenenler buradan mesaj atabilirler. yavrular 45 günlüktür parazit tedavileri devam etmektedir ve karma 1 aşılarını olmuşlardır.. fiyat 250 tl dir. iyi bakıcağından emin olduğum kişilere fiyatta biraz indirim söz konusu olabilir.. Yavruların bir hafta içinde sahiplenmesi gerekiyor kendi köpeklerim de olduğundan dolayı.. İsmim Mert TAN . Şehir: Ankara_Batıkent .. Saygılarımla..
telefon numarası verirmisiniz yada email k.örenden gelip almayı dusunuoruz ama biraz indirim yaparsanız
[email protected] adresinden ulaşabilirsiniz
merhaba ben izmirde oturyorum gönderebılrmısnz? safkanmkı? daha önce köpek baktım tecrubelıyım bu konuda. msn adresnzı ekldm konuşablırız
Yavrular safkan dır, anne ve babaları uzun tüylüdür. Baba kızıl renkte Anne ise krem ve sarılı renktedir.. En son fiyat 225 tir. Yavrular ankara dışına sahiplendirilmeyecektir, Batıkent e yakın semtlerde oturan kişilerin sahiplenmesi tercih sebebidir.. ikisini birden alıcak olana 400 e verilecektir !!
ben almayı düşününyorum k.örendeyim bi telefon numarası e mail verirseiniz irtibata geçebiliriz
hem ücret talep edıyosunuz ve şehır dışına gondermıyosunuz bakmıcak olsam niye istıyım bıraz mantıklı dusunun lutfen!
Merhaba Mert Bey; yavrularımız duruyor mu? ben şahsen yavrudan başlayarak 3 adet alman kurdu yetiştirdim. çayyolu-2 de oturmaktayım. yavrunuz yavrumdur. arkada gözünüz kalmasın. zaten yakın sayılırız. 0-505-4662885 .saygılarımla. Hakan Sakallı
Mert Bey golden yavrunuza bizde ailece talibiz.lisede okuyan oğlum üniversitede okuyan kızım var.çoooook istiyorlar eşim ve bende tabii.hatta oğlum marmariste tatilde ve golden alıp gelicem anne die ısrarlı.ama yazık 12 saatlik yolda yavrucak..öss sınavında motive edicek beni die kendisini motive etmiş oğlum.kızım ve eşim zaten çok istiyorlar.Yenimahalle mesa koru da oturuyorum.Lütfen en kısa sürede mail cvp veya tel. no su verirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz.görüşmek dileğiyle..YEŞİM ESKİCİ
arkdşlr yavrulardan dişi olan verilmiş olup erkek olan için ise sözleştik eğer ki bi olumsuzluk çıkarsa ilan tekrar güncel olacaktır ama şuan için PASİF tir!