Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
^^^^SECERELİ 2 AYLIK ERKEK DOGO^^^^ - 2.sayfa
MÜKEMMEL SECEREYE SAHİP 2 AYLIK ERKEK DOGO ARJANTINO YAVRUSU VERİLECEKTİR, İLGİLENENLER LÜTFEN BURAYA YAZSINLAR... NOT: BABA 64 KİLODUR
arkadaşlar, bir kaç arkadaşımız eklemiş görüşmelerim şuan devam ediyor, ama buradanda bilgi vermek istedim, ben bu köpeğimi satmak için almadım yada köpeğimi para için vermiyorum, zaten para içinversem 1100 dolara yurt dışından getirtiğim köpeğimi temsili bir rakama vermem, ama kusura bakmayın bedavayada kimseye vermem, azda olsa ücret talep edicemki alanda kıymet bilsin.. kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur...
GÜNCEL ...
tamam ama sen geri dönüş yapmıyosun, msn ekledim yine dönmedin, mail attım yine dönmedin .. sanıyorum sen milletle dalga geçiyosun....
ya bırak şerefsiz herif, hala utanmadan yalanlar söylüyorsun. ARKADAŞLAR BU ADAM BİR DOLANDIRICIDIR. Milletin köpeğini alıp buradan para karşılığı satıyor. geçmiş ilanlarda bu herifin millletten köpek isteyip sonra aynı köpeği tekrart sattığını görebilirsiniz.
LAN CELALMİSİN NESİN ŞEREFSİZ SENİN BABANDIR, BENİM BİRKAÇ TANE İŞLANIM VAR DORUDUR AMA BAKBAKALIM HANGİSİNDE KÖPEK ARADIĞIM YAZIYOR, BEN SENİN GİBİ BİRÇOK KÖPEĞİ BESLİYORUM ONEDNELE ŞUAN BİRKAÇ KÖPEĞİMİ DAĞITIYORUM, KOCAER06, ARKADAŞIM EKLEMİŞSİNİZ GÖRDÜM, BEN BİRKAÇ KEZ MSN AÇTIM FAKAT SİZİNLE DENK GELEMEDİK BİR TÜRLÜ, GENELDE AKŞAMLARI 0.8 - 22.00 ARASI MÜSAİT OLUYORUM
CELAL79 MADEM SEN BUKADAR DELİKANLIIN PC BAŞINA OTURUP YAZIP ÇİZMEK KOLAY İŞ KLAVYE DELİKANLILIĞI KOLAY İŞ DE MADEM BUKADAR YİĞİTSİN NEDEN SIRF BU MSN.JI YAZMAK İÇİN YENİ BİR NİCK ALIOSUN, YAZSANA DELİKANLILAR GİBİ ŞU BENİM TELİM ŞU BENİM MSN ADRESİM VS VS BAK ONDAN SONRA NE OLUYO, KİMİN SAYFASINI KİRLETTİĞİNİ BAK OZAMAN NASIL ANLARSIN. AMA BURDAN KOLAY OTUR YAZ BAKALIM, İLLE BUNUNDA BİR ÇÖZÜMÜ VARDIR İLLE BİRYERDEN Bİ AÇIĞINI TELİNİ ADRESİNİ VS VS YAKALARIM OZAMAN SANA ŞEREFSİZ HERİFİN TÜRKÇE AÇIKLAMASINI EN DETAYLI ŞEKİLDE ANLATICAM BUNA EMİN OLABİLİRSİN.....!
EVET DİĞER İLANIMIDA BULDUM DİĞER İLANIM DİYEREK ONUDA ÜSTTE GETİRDİM SANIRIM BİR VEYA İKİ TANE DAHA OLMALI İLANIM KANGALLARIM İÇİNDİ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM. EVET SALAKO CELAL79 SANA DİYORUM, BEN KAÇ TANE İLAN AÇACAĞIM SANAMI SORUCAM BENİM SADECE İŞ YERLERİMDE 9 MASTİF 4 ROTWAİLLER CİNSİ KÖPEĞİM VAR, ALLAHIN SALAĞI SEN KİME ŞEREFSİZ DEDİĞİNİN FARKINDAMISIN, SENİ YAKARIM ULAN....!