Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
5.5 aylık Golden
Merhaba Taşınmamdan dolayı 5.5 aylık Golden`ıma ona iyi bakacak Izmirde ikamet eden bir aile arıyorum. ilgilenenler 0535 869 50 11 nolu telefonumdan bana ulaşabilirler.
ankara olmazmı?
merhaba bende izmirde oturyorum cinsi ne acaba? ayrıca ücretlımı uzun zamandır arıyorum iyi bakacgımdn emın olabılrısnz
yanlış anlaşılma olmasın cinsi derken safkan mı yoksa kırmamı dicektım [email protected] msn adresım
merhaba, ankara da oturuyorum ve golden ı sahiplenmeyi çok isterim eğer verilmediyse.. buraya cevap yazarsanız çok sevinirim. iyi günler..
bu arada ücretsiz mi yada değilse ne kadar ücret talep ediyorsunuz? ankara ya gönderim yapabilirsiniz değilmi? safkan mı? ayrıca evde bakacağız çok iyi bakılıcağından şüpheniz olmasın... cevap bek. olucam....
Merhaba Bir yanlışlık olmasın golden`ım safkan,erkek ve daha önce 5,5 yazmışım 24 aralık doğumlu yani 6 aylık oluyor tüm aşıları yapılmıştır. Ona bakabilecek iyi bir aile arıyorum.Aile fertlerinden köpek sevmeyen varsa aramasın lütfen.Ayrıca karşıyakada oturanlar tercihim olacaktır çünkü fırsat buldukça GÖRMEK İSTERİM.Eğer köpeğimi vereceğim aile uyum sağlayamazsa bana geri vermek koşulu ile vereceğim.Ücret talep etmiyorum.Golden`ım erkek ve çok sağlıklıdır.Ancak henüz 6 aylık olması sebebiyle çok oyuncu ilgi bekleyen tam anlamıyla bir golden`dır.Meraklı ve cok hareketlidir.İlk zamanlar sorun çıkarabilir sevgi ile yaklaşmak uyum sağlaması için zaman tanımak gerekir.Yani gerçekten bir dost arayan sevgisini esirgemeyecek zamanı olan veya zaman ayırabilecek olan kişiler arasın.2 gün sonra bu köpek havlıyor gibi mazaretlerle geri vermek isteyecekseniz lütfen aramayın.Kendinize güveniyorsanız onun her ihtiyacını zamanında karşılarım diyorsanız köpeğimi verebilirim.Sakin devamlı yatan hiç havlamayan hımbıl bir köpek istiyorsanız köpeğim sizin için doğru köpek değildir.. Ben ve köpeğim şu an Izmir Ürkmez deyiz arzu edenler gelip görebilir.. [email protected] 0535 869 50 11
ben ist. şişli de oturuyorum.ama benim akrabalarım izmirde şuan buca die bir ilçede.ist. oturmam srn olurmu?
konu güncel mi?
mrb ben izmir güzelyalıda oturmaktayım.bı golden cok ıstıyorum. fakat ogrencıyım ama ızmırde kalıcıyım.benımle irtibata gecersenız cok sevınırım.05066294112 [email protected].