Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SEREMA

Sevgili Kanatlı severler; Hiç bir zaman SEREMA konusunda uzman olduğumu iddaa etmedim. Benim istediğim bildiklerimi paylaşmaktır. Eğer bu sefer izin verirlerse aktaracağım. Bir kere SEREMA dünyanın EN KÜÇÜK TAVUĞU DEĞİL...!! Dünyanın EN HAFİF TAVUĞU"dur. Bunu bir yere yazalım. Bunun içinde 3 katagori saptanmış ve; Horozlarda; A- (13 oz) 350 gr ma kadar B- (16 oz) 500 gr ma kadar C- (19 oz) 600 gr ma kadar Tavuklarda A- (11 oz) 325 gr ma kadar B- (14 oz) 425 gr ma kadar C- (17 oz) 525 gr ma kadar olarak 3 katagoride standartlaştırılmıştır. (devem edeceğim)

img

mediko

20 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Standart SEREMA
Horozunun temsili resmi

Tavuğunun temsili resmi

resimlerin alındığı yer:
http://www.littleamericaminis.com/seramas/characteristics_of_seramas.htm

img

mediko

ÖZEL MESAJ

Bunlar Zibritlerden daha mı küçük?

img

necmi

19 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Serdar Bey şahsım adına gerçekten çok teşekkür ederim merakla bekledigim bir konuydu tekrar açmış olduğunuz için müteşekkirim sabırsızlıkla bilgi paylaşımınızı bekleyeceğim saygılarımla Okan Kemal

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Necmi bey bu tavuklar Zibritden çok küçük hayvanlar kutu kola büyüklügünde

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Serdar Bey, Bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Konu geliştikçe deneyimlerinizi bizimle paylaştıkça bizde zenginleşiyoruz. Bu başlıktaki kısa ve öz başlangıç bile heveslenmeme ve aynı şekilde araştırma yapmama neden oldu. Teori başka birşey tabii ki ama pratikte en büyük tamamlayıcısı. Biz meraklıları ateşlediğiniz için teşekkür ediyorum kendi adıma. Paylaşılan bilgi sonsuzluktur. İyi günler diliyor devamını bekliyorum.

img

sadobey

15 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

serdar abi bişey soracagım peki 10 yumurtaya sahip olan biri A veya B sınıfı hakkında nasıl bilgi sahibi olacak cok az bulunan bu nadir şirin tavuk horozlardan nasıl saglıklı üretim yapabiliriz saygılarımla

sevgili dostlar zorunlu olarak kısa bir yolculuk yapıyorum.. bir kaç güne kadar devam edeceğim kusuruma bakmayın sağlıkla kalın

img

mediko

ÖZEL MESAJ

Serdar bey yararlı paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

img

emreergin

16 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ