Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Askeri Köpek eğitmeniyim Alman Çoban (Kurdu) Köpeği Dişi Bedelsiz İstiyorum
Askeri Köpek eğiticisiyim Evimde Bakmak İçin De alman çobanı Dişi Bir köpek istiyorum.. 3 12 ay arası Olabilir. en iyi şekilde Bakılacağına Ve eğitim verileceğine Emin Olabilirsiniz. isteyene de yavruları Olunca Hediye edicem... Burdan Talip Olanlara.. İletişim Numaram 0530 930 78 91 Bu numaradan Ulaşa bilirsiniz.. Masraflarını Karşılıycam.
size mail olarak fotolarını gönderdim.. ilk önce teliniz cevap verdi sonra birkaç kez aradıgımda bu numara kullanılmıyor diye cevaplar geldi.. acaba necisiniz..? acil olumlu veya olumsuz cevap bekliyorum.
Birincisi Askeri Köpek Eğitmeni Asla Buralara İlan Vermez. İkincisi Askeri Köpek Eğitmenleri İstediğinde o Askeriyeden Köpek Alma İmkanı Bulunmaktadır. Üçüncüsü Dişi Olması Biraz Düşündürücü Niye Özellikle Dişi ? Sanmıyorum Senin Bi Eğitmen Olduğunu
Berke2 güven sorunu olan arkadaşlara Kimlik ibraz edebilirim. askeriyeden Alma hakkı herkezin vardır Ancak onalrın zaten bir yeri var bakamayacak durumda olan birinden almak istiyorum. Dişi olmasının amacıda Dişiler erkeklerden daha sağdıktır. Ayrıca yavrularınıda vereceğimi söyledim.. burdan. Art niyetli değilim.