Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
BEYAZ PARÇALI AKGERDAN MELEZLER
3 TANE BÜYÜK OLASILIKLA ERKEK AKGEDAN BEYAZ ENSELİ MELEZ YAVRULARINI SATIYORUM.KUŞLAR 50 GÜNLÜKTÜR.0535 541 05 24
fiyatlarini ogrenebilirmiyiz birde varsa resimlerini gorsek
kafkaslı ( ata ) sen nie böyle şerefsizlik yapıosun koca adamsın kardesim yakışıyomu senin yaptıgın ressasi üyeliğide sensin kendin nik acıp neden kendine cvp yazıyosun emre erolu bu nikle neden karalıyosun koca adamsın cocuk gibi iş yapıyosun o cocukla görüştüğümde demişti abi biri beni karalıyosa kesin ya emre ergin ya erbil yada ata dır die ayıp ayıp eşek kadar adamsınız ama aklınız yok böyle insanlarla alışveriş yapmayın kardeşim bu adamlar tamamen kansız olmuş bu kafkaslı nikli kişi takarabunedir geçmiş sayfalara bakarsanız telefon numarası oralardada var böyle dolandırıcılarla cok muhattap olmayın
ATA BANA BURDAN SEN VE SENN YALTAKCILARIN CVP YAZMASIN BENİ AĞIR KONUŞTURMAYIN VARSA ERKEKLİĞİN ARA GÖRÜŞELİM ONA BUNA LAF ATMAK YALAN YERE ADAM SUÇLAMAK BURDAN YAPILACAK ERKEKLİKLER BENİM EMRE EROLLA GEÇEN SENE 4 KEZ ALIŞVERİŞİM OLDU VE O COCUK PIRIL PIRIL ADAM GİBİ ADAM HİÇ BİR YANLIŞINI GÖRMEDİM BURDA 3 KURUŞ MENFAATİNİZ İÇİN ONA BUNA ÇİRKEFLİK YAPIYOSUNUZ YAŞINA BAŞINA BAKMIYOSUN YALAN SÖLÜYOSUN SENLE EN KISA ZAMANDA TANIŞCAM ATA BENDE İSTANBULDAYIM SAKIN TUTMA KUŞ FLN SATMAYA KALKMA SANA BUNU COK AĞIR ÖDETİRİM YUSUF GÖKALP 0507 710 20 41
buraya daha önce rifat abide yazılar yazdı benim telefonumu vermesini söledim aramadınız ben rifat abiyle görüştüm olur olmadık şeyler yazılmış bunlar hoş şeyler değil. Bak ben telefonumu bırakıyorum senin gibi sağda solda laf yapıp farklı üyelikler alıp kendime cvp yazmıyorum diceksin emreyi nerden tanıyosun nevşehir ürgüpte sinbad bar benim hepinizden iyi tanırım o cocugu ben. derdi olan beni arasın ben istanbuldayım benle görüşsün burdan yazmasın
bana bak senin emre olduğun belli !!!ben ata değilim demiyorum ki zaten ,site senle tartışmamdan dolayı kapattı nic mi bende yeni açtım..ressai midir nedir o ben değilim .konuştuğun kelimelere dikkat et o dediklirin sensin!!!!bu bunla acıtmış seni zoruna gitmiş anlaşılan,,neyse doğa kuşu toplamayı bıraktığın iyi oldu ..kuşlar rahat etti en sonunda.:))
ata emre değilmişim bak gördüğün gibi arkadası aradım sonra konusuruz dedi kapattı bu yazdıklarının aslı olmadıgınıda en kısa zamnda ata kndisi yazacaktır bundan şüphem yok
OLUM İŞTEYİM ONDAN KAPATTIM VE EMRE OLDUĞUNU ŞİVENDEN ANLADIM ZATEN ..ARASINLAR AÇ TELEFONU EMRE Mİ DEĞİL Mİ ANLASINLAR EĞER BAŞKASININ TELEFONUNDAN ARAMADIYSAN:))) KOMİK ÇOCUKSUN VALLA..0539 585 94 22 EMRE YADA YANINDAKİ ARKADAŞININ:)))
OLUM İŞTEYİM ONDAN KAPATTIM VE EMRE OLDUĞUNU ŞİVENDEN ANLADIM ZATEN ..ARASINLAR AÇ TELEFONU EMRE Mİ DEĞİL Mİ ANLASINLAR EĞER BAŞKASININ TELEFONUNDAN ARAMADIYSAN:))) KOMİK ÇOCUKSUN VALLA..0539 585 94 22 EMRE YADA YANINDAKİ ARKADAŞININ:)))
ata sen kaşınıyosun heralde ben senle oyunmu oynıcam arıyorum kapatıosun aç konusalım gel yüzyüze görüşelim beni zorluyosun kendi sevdirtme bana ben yusuf dedim ne diiceni şaşırdın teli kapatıyon ara beni ata şuan işin yok nasılsa