Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
EN SONUNDA EMRE EROL DAN SİTE KURTULMUŞ ..HUZUR GELMİŞ SİTEYE..
Adam bumerang gibi at at tekrar geri gelir meraketmeyin ben bu filmi sayrettim daha önceleride erken sevinmeyin.
Kardes adam siteyi bırakmış teli bile değiştirmiş sizn böyle şeyler yazmanız pek hoş değil gerekte yok bence boşverin Ben emre kardese hak veriyorum son yazısında sitem etmiş hediye verince herkes abimiz oldu ama haklı oldugum yerde kimse arka cıkmadı diye cidden adam haklıymış hediye gönderdikleri bile şu yazının altına bişey yazamamış yazıklar olsun bumu insanlık arkadaslar sayın kafkaslı ve ressasi kusura bakmayn isminizi bilmediğim için böyle yazıyorum benm amacım polemik yaratmak veya tartışmak fln değil lütfen beni yanlış anlamayın ben sadece BU SİTEDEKİ İNSANLARIN COK İKİ YÜZLÜ VE KİŞİLİKSİZ İNSANLAR OLDUGUNA KESİN VE NET Bİ KARAR KILDIM sadece bunu paylaşmak istedim tşkler.
sayın floryavesaka arkadaşım bu siteiçerisindekiler kişilksiz diye yazmışsınız sizde bu site içerisindesiniz dikkatinizi çekerim lüfen kişi ve isim olarak ayırt ederseniz iyi olur şahsım adına ben kabul etmiyorum ne kafkaslı arkadaşı tanırım ne ressasi arkadaşı tanırım nede emrearkadaşı tanırım ha emre arkadaş ile bir defa telden görüştüm ve gayet kibar bir arkadaş eminimki diger bu sitedeki arkadaşlarda aynı kibarlıkta ve aynı dürüstlükte o yüzden lütfen dikkat diyorumherkese hayırlı geceler diliyorum.
boş yere polemik yaratma bencede,adamın savunulacak birşeyi yok,yalan dolan kötü şeyler bunlar.yaşına başına bakmadan büyüklerine laf atıyor..kaç kişi yaa o daha çocuk dedi telefonda,burda gelmiş usta ayakları yapıyor millete.
şahsen emreyle sorunum olmadı iyi çocuktur. herkes kendini savunma hakkına sahiptir. nasıl emreye karşı cephe alanlar kendilerine toz kondurmuyorsa emrede kondurmuyor. üreten çekilmez bu kuşçuluk camiasında.
Haklısınız çocuk telefonda çok kibar nazik ama internet ortamını kaldırmıyor adamların yaşına başına bakmadan ağıza alınmayacak küfürler hakaretler ediyor,benim kızdığım nokta bu, birde üstüne üstlük doğadan topladığı yumurta ve yavrularla kafes üretimi diye hava yapmaya çalışıyor, Soruyorum sana Engin kardeş kaç senedir uğraşıyorsun saka&saka dan yavru almak çokmu kolay?Adam güya fanayatadan bile yavru almış doğru değilki sizin siteden topiği kaldırıldı ve EMRE EROL siteden atıldı,benim kızdığım nokta bu kimseyi kandırmaya kalkmayacaksın herşeyin doğrusunu söyleyeceksin,Herkese hayırlı günler.
ya ben bırakmısım doğa kuşunu hala burda prim yapıon ANASINI IRZINI SİKTİĞİMN COCUĞU SENN NE KADAR SÜZME ORUSPU COCUGU OLDUGUNU BİLMEYEN Mİ VAR ZORAKİ BANA SÖVDÜRÜON BEN ADAM OLANA KİBARIMLAN SENN GİBİ KATIKSIZ PİÇLERE DEĞİL 2 NİCK ACION KENDİNE CVP YAZION ATIN SİKİ SENİNDE GEÇMİŞİNİ SİKİM SAKA-FLURYA SİTESİNNDE HEPSİ YAVSAK OLMUS MİLLETİN 50 TL İÇİN GÖTÜNÜ VERCEK OLMUS KOCA DERNEK BANA ŞUNU SÖLE ORDAKİ HANGİ BASKAN HANGİ YÖNETİCİ KUŞ ÜRETMİŞ ORDA BİLMİŞLK YAPIOLAR HERKES AVCI AQ SENDE AYNI YARAKSIN YUMURTADA CEKERİM KUŞTA TUTARIM SANAMI HESAP VERCEM ŞEREFSİZN COCUGU BANA BİDAHA BİŞEY YAZMA SENN ECDADINI SİKERİM BAK BU SİTENN DE AMINA KOYUMKİ SENN GİBİ ORUSPU COCUKLARINI BURDA BARNDIRIO SEN BU LAFLARI GEÇ 2011 FESHANEDE MUTASYONLARDA SİZİ NASIL SİKCEM İZLİCEKSİNİZ OZMN BENDEN HEPİNİZ KUŞ İSTEYECEKSİNİZ AMA SİZE BOKUNDAN BAŞKA BİŞY VERMİCEM
http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=48&BRef=85589 altta PEHLİVANOĞLU nickli kişinin yazdığı bi yazıyı bu topikte uygun olacağını düşündüm sizle paylaşmak istedim faydası olmadı,kimse bişey kazanmadı,aksine üzüldü,üç günlük dünyada hiçbirşey kalp kırdığına değmez,bundan sonra kazanmaya çalışsak, ne dersiniz.
emre sende de suc var alma sunları muhattap `it urur kervan yurur` de içinden siktir et gitsin rasoları