Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
ilginiz için tşkler
bugun akşama kadar telefonum 1 dk susmadı sadece bugun sabah 11 den akşam 6 ya kadar 61 kişi aramış ilginiz için tşkr ederim fakat üzüldiğüm nokta şu olduki bu arayan 61 kişinin en az 50 kişisiben hiç konu açmadan direk şu muhabbete girio EMRE KARDESİM SEN O İNSANLARLA ATIŞMA BOŞVER ONLAR GEREKSİZ KİŞİLER ŞÖLEDE BÖLEDE ..BEN KONUYU HİÇ AÇMIYORUM BİLE ARAYAN DİREK BU KONUYA GİRİO.. HAKLI OLDUGUMU BİLİYORUM AMA ŞUNA ÜZÜLDÜM MADEM HAKLI OLDUGUMUN FARKINDASINIZDA 1 ALLAHIN KULU NEDEN BENİM HAKKIMDA AÇILAN SAÇMA SAPAN BİR TOPİĞE BANA SÖLEDİKLERİNİ YAZAMIO ..BEN HAKLI OLAN HERKESİ SAVUNDUM AMA NEDENSE BAKIYORUM HERKES TARAFSIZ DAVRANIO HANGİ TARAF İŞİNE GELİRSE MİLLET O TARAFA MEYİLLENİYO İŞTE DOĞA KUŞUNU BUNDAN BESLEMİYORUM BU CAMİADA NEREDEYSE HİÇ DELİKANLI ADAM YOK NEYSE BENDE HERKESİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMÜŞ OLDUM HEDİYELERDE HAKEDENLERE GİDECEKTİR ... SAYGILAR ÖNEMLİ NOT : OSMANLI ZAMANINDA ŞAHİTLİĞİ KABUL EDİLMEYEN TEK İNSANLAR KUŞÇULARMIŞ .. İNANMAYAN AÇSIN OKUSUN GERÇEĞİ GÖRSÜN .. ATALARIMIZ HERZAMAN HAKLI CIKIO HATTIMI KIRIP ATIYORUM HEDİYELERİNİ GEREKEN KİŞİLERE GÖNDERCEM BİRDAHADA BU CAMİAYA ADIMIMI ATMAM HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM .. EMRE EROL
orda kasdedilen küşçular kuş avcıları kardeşim ayrıca ben yazdım ayrıca çok yazanı da gördüm kuş besleyenler değil yani o zman kuş beslynler sarayın önde gelen insanları sayılırlardı ve padişahla birebir muhatap olabılecek ender insanlardandı sevgiler
degerli arkadaşım öncelikle selamlar.tartışmalara kulak asmamanızı öneririm sizinle ugraşanlar apaçık ortadaki kuşları ücret karşılıgı satan kişiler. zannedersem işlerine taş koyuyorsunuz.ben müzik ögretmeniyim size daha önce mesaj atmıştım bende sizden kuş istemiştim ancak kısmet olmadı dostlugumuz ve tanışmışlıgımız yok zannedersem bundan kaynaklandı istanbulda yaşıyorum ve bir kuş rica ediyorum sizden eger mümkün ise.cevabınıza şimdiden teşekkür eder okul hayatınızda başarılar dilerim. selam ve saygılarımla...
emre beni bi ara.telefonun kapalı.