Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ankara husk has sibirya kurdu veriliyo
slm arkadaşlar 3 aylık sibirya kurdum var aşıları tam sadece aşı paraları karşılığıyla veriyorum çok tatlı özel sebeplerden dolayı veriyorum sayipelenmek isdeyenler önce iyi bakılcağı eminiyle vericem 550 tl masrafı oldu bana ama fiyatta anlaşa biliriz yeterki kızıma iyi baklısın tel: 0507 390 38 29
evet fıyatta en fazla yarıya ine bilirim masrafı karşılamıyo ama yeterki iyi bakılsın
bişiler yapa bilirim yeterki iyi bakılsın
iyi günler ben ferhat daha önce sibirya kurdu baktım ama malesef geçici süreligine arkadaşımındı ama bagımlılık yaptı bende... bakabilcegim tam 80 m2 lik alanım var. ama masrafalrını karşılıyabilcegim bir maddi imkanım yok ama sahiplendirriseniz o zmandan sonraki tüm aşı vs. herşeyini aksatmadan yaptıracagımdan emin olablirsiniz... bu köpek ırkının nasıl bir tür oldugunu ve gereksinimlerini çok iyi biliyorum ona sadece sevgi vermemiz yeter...sevgi her şeyden önce gelir...düşürseniz çok sevinirim hem benim için hem o minik yavru için iyi bir karar vermiş olursunuz pişman olmucagınızın garantisini verebilirm...
nerde oturuyosunuz peki ankara içimi
:((( köpek verildi ama ben kötü oldum artık yokk oo
verildi demek, üzüldüm sizi yanlız bırakmasına, benimde dün sincabımın biri kaçtı gelir diye bekliyorum.... :(((