Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Kendini melek gibi göstermeye çalışma Emre Erol
Kendisi üyesi olduğu Saka-Flurya sitesinde yasaklandığı için kendisini iyi adam olarak göstermeye çalışıyor. Ama doğadan yakalayıp yakalayıp yandaşlarına doğa kuşu hediye etmekle iyi adam olunmaz. Yakalama kuşu herkez hediye eder ne olacak birazdaha fazla yakalarsın olur biter.

kardeşim ne istyosunuz bu cocuktan anlamadım ben bu emre tanımam etmem konsmuslugumda yok adam ne yapsa batıyor bırılerıne ku hedıye edıyorr altı üstü tebrık edıyorum benonu yakalayıp hedıye etmektee bır seref sonucta sevdıgı bır varlıgı hedıye edıyorr bu ısı seven ıcın yakalam ya da bılezıklı farketmezz hıı elestıryomusun sende bılezıklısını kus sevrlere hedıye et ben soz melez hedıye edecem slmlarr bırakın herkes dıledıgı gıbı sohbetını etsın herkesın kuşu kendıne guzel saygılar

Yıllık dediğin sakalarda yakalama değilmi? Bİlezikli dediğin kuşlar doğadan alınan yumurtalardan çıkan yavrular değilmi zaten? Daha ne diyim sana Allah akıl fikir versin. Ama rahat bırak doğadaki kuşları rahat rahat yuva yapsınlar Niğdede kuş kalmamış tuta tuta yuva boza boza.

arkadaşlar başlık açarak birilrini karalayak bu işler olmaz yaptığımız hobiyi lütfen boşa harcamayalım. bu tür olaylardan ötürü inanın artık kuş beslemek bile istemiyorum :( hiç tanımadığım illerden kuş severlerle tanıştım inanılmaz dostluklar kurdum. sizde kötü düşünmeyin

Yanıtlamak için giriş yapın