Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Pinscher..
Merhabalar.. Ben zeki, istanbulda oturuyorum ve havacılık sektöründe çalışıyorum.. Boş vaktim çok oluyor ve uzun zamandır aklımda olanları gerçekleştirme fırsatını yakalamış konumdayım.. İsteğim yavru bir pinscher.. Bilgisi olan yada bu konuda bana yardımcı olamk isteyen tüm arkadaşlardan haber bekliyorum.. Umarım kısa süre içinde bir pinscher sahiplenebilirim.. Hepinize iyi günler diliyorum..
İlgili arkadaşların mesajlarını bekliyorum arkadaşlar.. Sürekli olarak siteye girip kontrol ediyorum ve güncel bilgilere bakıyorum.. Umarım bir haber gelir sizlerden..
Sayfayı güncel tutmalıyım..
bizim 11 aylik pincherimiz var acil bana ulasin 0532 589 97 35 yada siz numaranizi verin biz arayalim cok acill uskudarda oturuyoruz haber bekliyorum
mrb. köpeğinize talibim ancak yazmamışsınz ücret talebiniz varmı? çünkü üni. öğrencisiyim ben doğal olarak ücret veremem. :( istanbul kağıthanede ailemle oturuyorum yanıma ömürlük bi arkadaş arıyorum eğer köpişinize mutlu huzurlu hiç bırakılmıcak bir yuva arıyorsanız ben burdayım uygun gelirse eğer muhakkak görüşelim lütfen [email protected] 5414452125. :( olumlu ve ya olumsuz cevabınızı bekliyorum.
Bilgi için çok teşekkür ederim fakat 2 buçuk aylık bir pincher yavrusu sahiplendim.. Şuan için tüm ilgim onunla.. Yinede teşekkür ediyorum size.. Umarım kısa sürede bir ev bulursunuz yavrunuza.. Konu silinebilir..