Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
ORHAN_34 ABİME VE YUNUS ABİME HEDİYELERİM
BURSADAN BİR ABİME SATTIGIM 1 ÇİFT SAKAMIN YUMURTALARINI KANARYALARIMIN ALTINA CEKMİŞTİM SATTIGIM ZAMANDA SÖLEMİŞTİM 4 YUMURTADAN 2 TANESİNDEN YAVRU CIKTI DİĞERLERİ MALESEF CIKMADI ONADA ŞÜKÜR DOĞA KUŞU BESLEMEYİ BİTİRDİĞİM İÇİN BU KUŞLARIDA 1 AY SONRA YEME DÜŞTÜKLERİ GİBİ HEDİYE ETCEM ( 2.7 ) BİLEZİKLİ SAKALAR BU YAVRULARDAN BİR TANESİNİ SEVGİLİ YUNUS AKÇA ABİME DİĞER YAVRUYUDA SEVGİLİ ORHAN ABİME HEDİYE ETMEYE KARAR VERDİM İNŞ ONLARDA BOL BOL YAVRULARINI ALIRLAR ... SAYGILAR ..
emre kardeşim sagolasın teşekkür ederim ozaman beni saka cekkilişinden sil bende verdiğim florya ilanlarındaki floryaları ve bircift sakayı ve sayın vwipesin sakasını doğaya saldım sakalardan iki yavrudan biri sağ biri öldü ayrıca mutasyon sakalar aldım bakalım devam işte emre benim saf norwich takıma ihtiyacım var orjinal takım olacak cevrende varsa bilğin olsun sevgiler
slm arkadaşlar ya kafam bır sey takıldı bu 2,7mm ve 3,mm bılezık ne oluyor açıklarmısınız şimdiden tsk ederım bırde anlamadım onca zamn emek verdınız hayvanları neden salıyosunuz doğaya ait oldugunamı kanat gettırdınız bırde yavru sakalarınızada talıbım baktım olmuyo sızın gıbı bende sala bılırım sonuzta hayvan dostuyuz hayvan gardiyanı degıl
özür dilerim kura sanmıstım
ben tşkr ederim orhan abi herzamn dediğim gibi bende yoğurtta bol sütte peynirde insan olana elimizden geleni yaparız ses cd nide gönderrim abi bu hafta sonu.... çevremde norwich besleyen abilerim var bu sene italyadanda kuş getirdiler bi görüşim abi sana dönerim