Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
DİŞİ SAKA 2 SENELİK
2 SENELİK DİŞİ SAKA SATILIKTIR KUŞU 2 TANE ERKEK FANYATAYLA DENEDİM İKİSİNDEDE YAVRU ALAMADIM FANYATALAR KORKUO ÇİFTLEŞEMİYO SENEYE İSKETEYLE DENERİM DİE ELİMDE SAKLICAKTIM AMA ONDANDA VAZGEÇTİM DİŞİ 4-4 LÜK FİYAT: 75 TL KUŞU ALANA EŞİ DİK ÖTÜMDE SAKA BENDEN HEDİYE ARKADASLAR EŞİNE PARA ALMICAM DİŞİYİDE KENDİM PARAYLA ALDIM ONUN İÇİN SATIYORUM ERKEK ZATEN KENDİ KUŞUMDU ONUDA HEDİYE EDİYORUM ALANA ERKEK SAKADA SENELİKTİR HER HAFTA HEDİYE KUŞ VERCEM BU HAFTA ERKEK SAKA VERCEM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA 1 İSKETE 1 ÇAPRAZ GAGA 1 BELÇİKA MALİNUA 1 ALMOZAİK VE 1 ÇİFT FİFE FANCY VERCEM.. BUNDAN SONRA BÖYLE BAŞI SIKIŞAN 2 TANE DÜZENBAZA GİTMESİN BEN ELİMDEN GELEN YARDIMI YAPTIM YAPCAMDA HERZAMN SAYGILAR..
TEL: 0554 837 50 73 SENELİK DİK ÖTÜMDEKİ ERKEK SAKA DİŞİYİ ALANA HEDİYEMDİR..
golge_sensizhotmail.com pazarlık söz konusumudur degılsede saygı duyarım ben fazla anlamıyorum dık otumdur bılezıktır anlama sadece keklık beslıyorum saka ve kanryaya heves sardım gecen sene keklkıge heves sarmıstım busene buna ınsanlar doyumsuzudur bunu tekrar teyıt etım kuranızada katıldım ama benım boyle seylerde sans yoktur oyuzden garantıye almak ıstedım
SAYIN 34_GOGLE inş en güzellerini beslmek nasip olur BENDEN BİR HEDİYE DAHA 75 TL YE 2 SENELİK DİŞİ SAKAYI ALAN ARKADASA ... DİK ÖTÜMDE 14 CM ERKEK SAKA HEDİYE VE BUNUN YANINDA YARIŞMADAN ALDIGIM COK GÜZEL SAKA KAFESİNİDE HEDİYE ETCEM MERAKLISINA GİDER İNŞ 75 TL YE 2 SENELİK DİŞİ SAKA 2 SENELİK 14 CM ERKEK DİK ÖTÜMDE SAKA VE COK GÜZEL SAKA KAFESİNİ ALMIŞ OLCAKSINIZ İNŞ HERŞEY HERKESİN GÖNLÜNCE OLUR .. SAYGILAR..
allah razı olsun benım kafese ıhtıyacım yok belkı hıc kafesı felan olumayn bır arkadasın ısıne yarar ben amator oldugum ıcın burda 5 tl lıkten allayım saol bana bıraz yuksek gelır saol yınede
merhaba, sayın kıngmajor arkadasım 50 tl olur ıse almak ısterım [email protected]
KUŞLAR İSTANBULDAN ALİ ABİME SÖZ VERİLMİŞTİR İLGİNİZ İÇİN TŞKLER..