Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
SAKA HEDİYE ETCEM - 5.sayfa
arkadaslar elimde 1 tane 2 senelik güzel ötümlü erkek saka vardır bu kuşu hediye etmek istiyorum ihtiyacı olan varsa buraya yazsın telefonla aramayın buraya talip olan yazsın isteyenler arasında kura cekip vercem artık kime giderse hayrını görsün .
mrhb hedıye edecegınız duydum eger kura celeceksenız ltf benmıde yazın [email protected] 05356133277
Hediyeye herkez hucum ediyormus gulumsedim :) şaşırtıcı
behsatbehsat anladık gülümsemişsin amma nedense siteye girer girmez sizde saka hediye eden yazıları okumuşsunuz çok mu komik geldi daha fazla gülmek isterseniz sizde saka veya kanarya hediye edin bakın çok eglenceli oluyor burada komik olan bişey yok sadece arkadaşlardan bitanesi saka hediye edicem dedi bizlerde sıraya girdik burda komik olan bişey yok burada komik olan bişey varsa sizin buraya yazmış oldugunuz yazı.
yanı bukdar basıretsızmı ınsanlar bır kuş icin kalp kırar dıyosunuz bakın hayvan beslıyen ınsanlar merhametlı ınsanlardır yanı acımma duygusu vardır yanı kımse kendıne kufur etırmez bır kus ıcın uzatmaya gerekyopk yollayanda sag olsun yollamayanda
arkadaşlar sezon sonu dedim lütfen şuan veremem saten