Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

ötümcü arkadaşların görüşleri

arkadaşlar benim sakamelezlerim ve arkadaşımın erbil yeşil bahceden aldığı 3mm bilezikli erkek sakanın melezi 8 adet yemedüşmüş 30 ve 40 günlük yavrular vardır bu yavrulara yanlız baba sakaların ötümünü duymuşlardır bunlara yumurtada iken dahi saka sesi cd si dinletildi bunlara şu an işyerimde yanlız saka dinletecem yanlız bu ders vermenin püf noktaları varmıdır yazarsanız sevinirim

img

orhan_34

15 yıl 2 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Orhan Bey , dinlettiğiniz saka kesinlikle dik ötümde ki bir saka sesi olmasın. tane tane sıralı olarak değişik nağmeleri öten kayıtları kullanın.

img

muhsin5791

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

muhsin bey sağolun dediğinizi uygulayacagım

img

orhan_34

ÖZEL MESAJ

ORHAN BEY BİR ZAHMET SORSAYDINIZ ALIRKEN SORMAMIŞMI O ARKADAŞINIZ 3MM BİLEZİKLİ KUŞU KENDİMİ ÜRETTİ YOKSA PARA İLEMİ ALMIŞ BEN HİÇ BİR ZAMAN KENDİM ÜRETTİM DEMEDİM BENDE PARA VERİP ALDIM DEDİM SATARKEN O ARKADAŞINIZA BURDAN ARTIK KİMSE İLE ATIŞMAK İSTEMİYORUM HERHALDE KANKAN BU YAZILARI SANA YAZDIRMIŞTIR ELİMDE BULUNAN HİÇ BİR SAKADA BİLEZİK YOKTUR BENİM SATTIĞIM BİLEZİKLİ KUŞU BENDE FESANEDEN PARA VERİP ALDIM LÜTFEN POLEMİK YARATACAK ORTAMI GEREÇEK YAZILAR YAZMAYIN

img

wipes

15 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erbil şunu bilki biz kuştan gecimini saglayan insanlar degiliz< ben ticaretle uğraşıyorum kuş bende hobidir haneden ilan veriyorsun dersen bende parayla aldığım kuşları parayla satıyorum veya takas yapıyorum onunda dürüst olanını yapıyorum bu forumdan bi kişi yazsın orhan yanlış bi adam diye herkesin görüşüne acığım kankam emre erola gelince biz adamdan kuş istedik abi olmaz sezon sonunu beklededi adam satabilirdide yolla parasını al kuşu derdi ben adamdan bi yanlış görmedim ha kankan derken arkadaşın demek istedin herhalde evet arkadaşım nevşehirde bir dost başımın üstünde ha sende bana komşusun bende zeytinburnundayım yakınız yani hasenden alınan erkek kuşa gelince 3tane melezi oldu bizim icinde senin icinde sevindirici olması lazım ha benim evraklarım tamam tarım bakanllığından izin almaya kaldı saka üretmek icin bende mıtasyon sakalarda var zevkin ücü beşi olmaz kuşa iyi paralar verdik sen öyle aldın diye adama öyle satman gerekmez dürüst ol emegini hakkını al öyle bu forumdada bi kuş icin kötü şekilde atışmayın yakışşmıyor hasenin kuştan üctane melez alındı gerisi boş bi agızda yumurtası var yeter istersen zeytinburnunda kümesimiz gel bi cayımızı ic kuşlara bakarız görüşlerimizden yararlanırız ha gercekten güzel kuşlar varsa alırız veya biz veririz sayın erbil yeşil bahce biz pozitif insanlarız

img

orhan_34

ÖZEL MESAJ

orhan bey bak ne güzel yavru almışsın yemin ederim sevindim benim burdan ne kimse ile kafga edecek nede karalayacak bir insanım yavruların hayırlı olsun ama öyle iğneler gibi bende 3mm bilezikli kuş aldığınızı yazıyosunuz ben sattığım kuşun arkasındayım bakın ben al kişiyede bunu açık yüreklilikle söyledim bende para verip aldım fesaneden diye dikket edin kendim üretim demiyorum sizin terçihiniz istediğiniz insanla arkadaş yada kanka ola bilirsin ama dikkat edin ben doğadan yumurta toplayıp kanaryaların altında çıkarıp ben ürettim deyip kimseye satmıyorum lüfen bu lafımı dikkate alın başka birşey istemiyorum artık yazmayın lütven rica ediyorum

img

wipes

15 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ