Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
HELP......................!!!!!!
Arkadaslar deneyimlerinize güvenerek soruyorum!!! 4 aquam var ve 17-20 cm boylarındalar 2 yıldır besliyorum ve su ana kadar hiç yavru vermediler :( belkide hepsi disidir.Dişidir diyorum cünkü daha 1 gün önce bi tanesi yeni yumurtladı(2. kez yumurtlayışı) ve kimseyi yaklastırmıyo, yumurtaların bir kısmını ağzına aldı fakat hala akvaryum da biraz daha var ve yemde yemiyo sizce yavru olma şansı varmı?
olabilir:)
kesin cevap istiyorum ama yinede sagol balık dostu... Kaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn :)
Eğer yumurtalar şeffaflaşırsa döllenmemiş demektir eğer krem rengi gibiyse döllenmiştir ve akvaryumda erkek vardır .Akvaryumda erkek yoksa bazen dişiler erkek gibi davranabilirler ama tabiki yumurtalardan yavru cıkmaz
oncelikle yanlis olanlari yanitlayayım crano aqua degil blue akara ayrica yumurtalar seffafken iii durumdadir krem rengine dondugunde ise yumurta bakteri veya su kalitesi kotu olup bozulmuslardir dollenmeyle alakasi yok seninkinlerin disi erkek oldugundan eminmisin disiler erkeklere oranlara biraz daha pasif kalırlar erkek zaten kendini ben erkegim diye gosterir eger seninkinler disi erkek olsaydi disi ve erkek yumurtalarin yanindan hic ayrılmaz ve kimseyi yanastırmazlar eger boyleyse yavru alirsin ama korkutmamalisin yerler anlattıgına gore seninkilerin hepsi disi yalniz dedigim gibi yumurtalarin yanında 2 kisi dururlar ve korurlar seninkiler oyle degil dimi 1 kisi var yumurtalarin yaninda
yumurtaların başında sadece biri duruyo.Zaten bu bayagı eski bi form benimkilerin hepsinin dişi oldugunu ögrendim merak etme.Bu arada bu balıgım adı blue aqua bazıları akara da diyo bazıları da akura diyo dogrusu aqua
Hepsi dişiyse yumurtalardan yavru cıkmaz ve ölü olan yumurtaların rengi pamuk gibi beyaz olur. Ayrıca şeffaf dediğim gercek şeffaf sarımsı değil cam gibi olur
Yok!!!