Kedi Forumları > Ücretsiz Kedi Verenler
5 YLIK ERKEK CHİNCHİLA
YEMYEŞİL VE PIRIL PIRIL GOZLERE SAHİP AÇIK GRİ RENKTE 5 AYLIK ERKEK chinchila AŞILARI TAMDIR VE OLDUKÇA SAĞLIKLIDIR NE BİR GOZ AKINTISI NEDE BAŞKA BİŞİ KEDİMİZ ÇOK ÇOK TATLI VE OKADARDA SAĞLIKLIDIR, İSTEYENE RESMİNİ MAIL OLARAK ATABİLİRİM...
merabalar kedınızı hala wermedıysenız sahıplenmek ısterım ıran kedımı yenı kaybettım we bı kez daha sahıplenmek ıstıorum adresım [email protected] cewap werırsenız cok sewınırım
kedinizi sahiplenmek isterim. benim de bir chincillam vardı, kaybettim. sonra tasinmak durumunda kaldim. sartlarim sabitlenmeden bir kedi sahiplenmek istemedim, malum huzursuz oluyorlar. lütfen mail atin goruselim [email protected]
merhaba pisicik duruyorsa, görmek isterim. [email protected] adresine resimlerini yollayabilir misiniz??
Merhaba,[email protected] adresimden bana ulaşırsanız çok memnun olurum.Benimde bir kızım var adı Tarçın , ona arkadaş olmasını istiyorum.Bakımları ve sağlık durumları veteriner yeğenim tarafından yapılıyor.Uygun görürseniz ititişim kuralım.
kedinizi sahiplenmek isterim fakat antalyada yaşıyorum
bende sahiplenmek isterim kedinizi mailde resimlerinizi bekliyorum, görüşelim ve emin olun çok iyi bakılacaktır kedinize...çok özeniyorum çünki kedi bakmaya mümkünse cevap bekliyorum... [email protected]
pisicik hala duruyorsa resimlerini gönderebilirmisiniz adresim [email protected]