Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

DİŞİ SAKA
HAZIR DİŞİ SAKA KUŞ KIZGINLIKTAN ÖTMEYE BAŞLADI ARKADAŞLAR SAKA XSAKA YAPMAK İSTEYEN ARASIN KUŞ AĞZINDA PAMUK GEZDİRİYO BOŞTA ERKEĞİM YOK 100 TL FİYATI 🔒 Üyelere Özel

emre kızıyorum akıllı ol dediklerim bi kulağından girmiş diğerinden çıkmış

kardeşim sen hala akıllanmamışsın senin kafanın içini boşatmışalar yalanmı diyeceğiz kardeşim kuşlarımın hepsi kapalı açıkta erkek kuş yok şimdi sana buradan açıklamamı yapaçam kanaryaçı emre erol ne oldu len başka yuva bulamadınmı bırakmışsın doğa kuşlarını artık kanarya besleyecekmişsin özünemi döntün bilezikli kuşları ança sen kakalarsın millete ben üretim diye senin birkere hiç bir derneğe ayit bilezik numaran yokta nasıl ürettin saka fanyata flurya sen benim ailemin adını alma ağzına aklı ol kes tıraşı seni siktir ettiler sonra hemen derneğe üye olmuşsun gördük ne oldu gideceğini anlayınça hemen üyemi oldun sen boş ver insanları sen kanarya besle birdahada doğadan sakın yumurta toplama yarın bir gün evlenirsin seninde yuvanı bozarlar aklın başına gelir ben diyorum kızgın sakam var hemde 3x4 tane ama bunlar kapalı ötüm için ayrılmış kuşlar eşe atılmaz atılsada bunlardan eş olmaz ama sen bunları bilmesin kanaryacı emre erol bilmiyosan sor öğretelim öğrenmenin yaşı olmaz

kim sahtekar kim şerefsiz görsün millet bak seni sktir ettiler hemen derneğe üye oldyn sahtekar emre erol uğraşma artık kaybeden sen olursun SON EKLENEN ÜYE (miz/lerimiz) 040 ALİ ÇIRAK 167 UĞUR DÜZOĞLU 125 Emre EROL 047 SELATTİN GÜNGÖR 048 NECİP ERSOY 126 Hakan CABADAK 076 Mustafa BASUT

birdahada uğraşma bak sen nededğini bilmiyosun 125 numara sana ayit deyilmi sahtekar emre erol sen kendini kandır hadi birdahada bilmediğin tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma

daha 10 gün olmuş len palavracı seni heheheheheh hadi uğraşma ayıp küfürlü konuşma bak ben küfür etmiyorum sadece olanları yazıyorum millet bilsin kim yalançı diye birdahada yazmam sen rahat uyu

Yazık yumurta toplama Emre Erol bırak doğadaki doğada kalsın seni yakında zorla üye olduğun dernektende atarlar az kaldı bekle ve gör.

erbil,emre engin ben. artık şu atışmaya bi son verin he ne dersiniz beyler.

Yanıtlamak için giriş yapın