Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SÜLÜN VE SÜS CİVCİVLERİ FİKİR

ARKADAŞLAR SELAMLAR; GEREK SÜLÜN CİVCİVLERİMDE GEREKSE NORMAL ZİBRİT VS.DE ÇIKTIKTAN SONRA MAKİNADA BEKLETİYORUM 8 İLA 10 SAAT ARASI ARDINDAN ALIP CİVCİV BÜYÜTMR KAFESİNE KOYUYORUM.CİVCİVLERDE HENÜZ YENİ TOPARLANDIKLARI İÇİN DÜŞME KALKMA OLAYLARI NORMAL OLUYOR.SIKINTIM GÖZLERİNE YEM KAÇIRIYORLAR PLASTİK TABAKTA İLAVE YEM KOYUYORUM VE GÖZLERİ KAPANIYOR AÇANA KADAR PANSUMAN VS. NE ÖNERİRSİNİZ SİZCE EK NE YAPABİLİRİM TEŞEKKÜR EDERİM HERKEZE ŞİMDİDEN....

img

beytepeli

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

senin karşılaştıgın olayla hiç bir zaman ben ne karşılaştım nede duydum 8 saat makinede kalan civcivim büyütme kolimde zıplar oynar görüyorum cok ilginc bir olay

arkadaşım makinadan civciv çıktıktan sonra 4-5 saat dan fazla bekletme gerçek bu ve başka bir kutuya almak istediginde kutu sıcaklıgı en uygun ısı 33derece dir ve altı ızgaralı olacak civcivler pisligine basmayacak ce içine yemini suyunu koy ilk çıkan civcive neoteramicin li su ver ölüm olayı yüzde 1 bile olmaz sana bol kazançlar

img

aliturkyilmaz

16 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR

img

beytepeli

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM ALKANER34 ARKADAŞIM BEN MARDİN KIZILTEPE DEN MEMDUH BU SİTEDE DOĞULU ARKADAŞA PEK RASTLANMIYOR NELER BESLİYORSUNUZ. SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE 0532 331 47 06

img

memduhyigit

15 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ