Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
dişi alman kurdu (uzun tüylü)
1,5 yaşında olan ve şuan kızanda olan dişi alman kurdumu satmak istiyorum..uygun fiyata verilecektir.. geçen aralık ayında 7 adet yavru yaptı (ilk yavrularıydı) şimdide kızana girdi ve yavrulatmak istemiyorum.. yavru almak isteyenlere bulunmaz firsat fiyatı 350 tldir. yavrularını 500tl karşılıgda satıyorlar.(biliyorum çünkü bende sattım) [email protected] 05336131289
fiyat düştü 200 tl olmuştur.
Burası köpek satma yeri değil,ücret karşılığı satnaların vay haline,,o paranın hayrını göremezler...
istanbul anadolu yakasında köpegime iyi bakabilecek. bir kişiye hediye edilecektir.. (yavruyken 600 tl`ye alınmış bir köpektir)
Hediye edilecek köpeğinizin cinsi nedir acaba?
slm ben samsunda oturuyorum.eger satılmadıysa arkadaşımda tam bir secerli bir alman kurdu var(annesi ingiliz kurtu olup babasının annesi dagdaki kurt babasının babası ise alman kurdu).şuan degeri 3.500tl.çifleştirip yavrularından 1 çift erkekli dişili almak şartıyla veririmisiniz.ister hepten ister damızlık şeklinde...
malesef köpek verildi.. bir arkadaşıma hediye edildi.. oda yavrularını alıp satacakmış..