Ücretsiz Kedi Verenler

yavru kedi arıyorum
yavru kedı arıyorum anneme alıcaaam ıcın ıcınız rahat olsun ogrencı oldugum ıcın para ıle ıstemıyorum ılgılenırsenız = 🔒 Üyelere Özel

evde bakıp yuva aradığım birçok yavru var,ben istanbuldayım.. 🔒 Üyelere Özel 0216 384 51 65 🔒 Üyelere Özel

slm.. annesinin öldüğü 2 tane bir aylık kediler buıldum veteriner kontrolünden geçmiştir.istanbulda yaşıyorum.. Bu yavruların size ihtiyacı var bana 0212-259-49-60dan ulaşabilirsiniz

hala kedi bulamadım...... istanbul avrupa yakasında olursa ıyı olr

kızıma ait videolar var beni arasanız konuşuruz..çok şirin bir kız aşılarına başlanıldı.iç dış parazitleri oldu..kumuna alıştı. irtibat ; 🔒 Üyelere Özel didem hanım

merhaba, halen arıyormusunuz? bende 1 aylık erkek yavru kedi var geyat uyumlu ve cana yakın...

yuva arayan yavru kedileri olan msn adresimi eklesin

goko008 arkadaşım,kaç tane kedi veren arkadaşımız varken ,sen hala bulamadım beni msnden ekleyin diyip peşinden koşturuyorsun bunca insanı..tel açacak durumunda mı yok..yoksa dalgamı geçiyorsun hala ``kedi bulamadım,alamadım`` diye anlayamıyorum..garip!

yaa ablacm ben kedi alıcaam yerin avrupa yakasında olmasını istiyorum dalga geçtiğim falan da yok .......

Yanıtlamak için giriş yapın