Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Beyaz 1 numara terrier köpeğimi veriyorum.
1 numara beyaz terrier köpeğimi vermek durumundayım.Doktora nedeniyse yurtdışına çıkıcam.Normal şartlarda köpeğimide yanımda götürücektim fakat kalacağım yer izin vermediği için vermek zorunda kaldım.Tuvalet terbiyesi vardır.Sabah ve akşam 5 - 10 dakika arası gezdirmek yeterli ama tuvalet düzenini değiştirmek durumuna adapte olabiliyor.Aşıları tamdır,aşı karnesinide verebilirim.Evde yalnız kaldığında havlamak veya etrafa zarar vermek gibi bir huyu yoktur.Sakin ve dost canlısıdr yabancılara karşı saldırgan değildir.Kısacası gayet eğitimli bir köpek.İlgisiz bırakmayacak birisine vereceğim.Geçici bir heves olmadığından emin olmak istediğim için 50tl talep edicem.Ankara `da oturuyorum.Tel:05433845582 numarasından ulaşabilirsiniz.
Merhaba, Köpeğinizi almak isterim yarın sizi arayacağım, umarım ulaşabilirim. Ben yine de mail adresimi yazıyorum: [email protected]
.
ahh be :( bugün ankaradaydım . mailinizi simdi okudum . yaşamkent veteriner kliniğine gittim ordaki köpeciklere bakmak için . terrierinizede bakardm hiç deilse . golden alcam karar verdm . ilginize teşekkr ederim
ben almak istiyorum köpişi ama yol sorun olur sanırım istanbulda oturuyorum ankaraya gelemem yinede düşünürseniz [email protected] :(
Köpek verildi.Konu kapatılabilir.