Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
saka için fikri olanlar yardımcı olurmusunuz
SELAM ARKADAŞLAR BEN ARANIZDA YENİYİM BENİM 3 TANE SAKAM VAR BİRİ 3 YILLIK BİRİ 2 YILLIK BİRİ DE GEÇİM SAKASI BUNLARI EVDE AYNI ODADA AYRI AYRI KAFESLERDEMİ ASSAM DAHA İYİ ÖTER AYRI AYRI ODALARAMI KAFESLERİ ASSSAM MI DAHA İYİ ÖTER.HEPSİ AYNI ODADAYKEN BİRİ ÇOK ÖTÜYO DİĞER İKİSİ ARADA BİR. BİDE FANYATALARDA SAKALAR GİBİ YILIN 10 AYINDA FALANMI ÖTER YOKSA FLORYAA GİBİ SADECE BİRKAÇ AYMI ÖTER BİLGİLENDİRİSENİZZ ... ŞİMDİDEN SAĞOLUN
Arkadaşım hoşgeldin sana şöyle bir bilgi verebilirim, sakalarda bulunduğu ortamın lideri vardır. ötücü olan onun daha fazla ötmesi normaldir o öttüğü zaman diğerleri zaten dinler bastırıcıdır. ama diğerleri ötmeyecek diye birşey yok, bu arada kuşların örtülümü açıkmı onu bilmiyorum ama bana sorarsan kuşların açık olsun kuşu görmedikten sonra kasetten saka sesi dinle aynı aynı mantık gibi geliyor. flurya hariç tabi o çok farklı birşey kuşlar birbirini görmesin yeter eğer imkanın varsa ayrı yerlerde olmalasının dene birde
sevgili kardeşim kuşların en mutlu olduğu ve öttüğü ortam şöyledir her cama 1 kafes 1 kuş tülüde çek üstne 2 gümnde harikalar yaratırlar