Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
maltesea terıer - 2.sayfa
iki adet 1.5 yaşında dişili erkekli çift maltesea terıer, eşleşeli yaklaşık 2 hafta kadar oldu ve isteyene dişi hamile olmak üzere ikisinide vericem isteyene tek tekte vericem.
[email protected] mail atamısınız lütfen resimlerini
Maltese kızım öldü 4 martta.. ben ikisine de talip olurumm ama bu kadar kişi varken sıra bana gelmez eminim.. yine de şansımı denemek istedim.. [email protected]
bende talibim
bende ilgileniyorum.resimlerini gö[email protected]
merhaba terrierin dişi olanını sahiplenmeyi çok isterim ve evde besleyeceğiz.. ücret talep ediyor musunuz? daha önce köpek besledim bu konuda oldukça deneyimliyim ve kendime güveniyorum bu konuda bi endişeniz olmasın lütfen.. ankara da oturuyorum siz nerede oturuyorsunuz acaba?.. msn ime mail olarak fotolarını gönderirseniz sevinirim. [email protected] cevap bek. iyi günler...
DİĞER İLANIM (GÜNCEL DEĞİLDİR)
merhaba ismim bihter eskişehirde yaşıyorum dişi ve erkek ikisinede bakabilirim evim müsait bahcemde var yanlız yaşıyorum yanlızlıgmda yanımda olsunlar isterim lütfen ekleyin konusalm cok iyi bakabileceğime emin olabiirsniz suanda pekinez köpeğim var 3 yıldır benimle. fakat sizin 2 köpeiğinizide alıp bakabilirim [email protected] ekleyn görüşelim