Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

DİKKAT DOLANDIRILMAYIN (3 aylık macar rot)

3 aylık dişi rot, cüzi fiyata sahiplendiriliyor hanım kızımız tarafından!! kendisi yaptığımız uzun sohbetler sonunda köpek satışına karşı olduğunu söylerken son konuşmada bana vereceği yavrunun kardeşlerini sorunsuzca sattığından ve kargoladıüından bahsediyor otobüs firmalarıyla. Çok iyi niyetli, asla aklınıza kötü bbirşey gelmez, herşey kuuralına uygun. Hangi otobüs firmasıyla yollayacak, kaçta sizde olacak.. bu bilgileri hep bakıp bakıp (!) veriyor size!!! sizde kanıyorsunuz. İStikbalin dolandırıcısı bir hatun kişi bu arakdaş ve içelde yaşadığını söylüyorr!! kanmayın arkadaşlar, kananlar var, ben kanmak üzreydim ama siz düşmeyin tongaya..50 tl az para belki ama neden havaya atasınız!!

img

izmirgds

15 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bilader keşke bu ilanı wermeseydin.şerefsizler beni dolandırdılar.benim dayım başkomser tekrar bağlantıya geçip onu yakalatıcaktım.şimdi senin bu ilanı görünce kendi ilanınıda kaldırmış.köpeği alıcam desem inanmaz.

img

polat1298

14 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerekli olursa ben şahitlik etmeye hazırım kardeşim!Q!Q

img

izmirgds

ÖZEL MESAJ

ya arkadaşlr önce para yollayıp sonra bir malzeme beklemeyin.nette kural bu dur her zaman.ucuza verir rott diye.parayı yollarsınız nadiren köpeği yollarlar.ama yolladığı köpek büyüynce anlaşılır ki rot değil.ayrıca bildiğim kadarıyla otobüs ve kargo şirketleri canlı hayvan taşımacılığı yapmıyorlar.çok köpek istiyorsanız yakınlarda gidebileceğiniz yerlerden bakabilrseniz daha iyi.gidip görüp siz alın...dikkatli olmakta fayda var...

img

cagatay54

14 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende çağatay 54 e katılıyorum arkadaşlar. internet dolandırıcılıgı aldı basını gitti ama iktidar kendi işleriyle ugrastıgı için henüz internet ile ilgili hiçbir yasa cıkarılmadı. bu sekilde yaptıgınız alışverişlerde hiçbir yasal hakkınız yok malesef. cagatay arkadasımızında dediği gibi kendi bulundugunuzz yerden arastırıp elden almanız en mantıklısı. yada yasal çiftlikler var her sehirde onlarda para şirket hesabına yatar ve size fatura kesmek zorundalar onlarlada güvenli alısveriş yapabilirsniz.

img

fhm34

14 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

netice itibari ile dolandırıcılar var , tedbirli ve gözü açık olalım :)

img

izmirgds

ÖZEL MESAJ