Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
5 Yaşında Dişi Golden Retriever
5 yaşındaki golden retriever cinsi köpeğime yeterli bakımı sağlayamadığım için sahiplendirmek istiyorum. 4 yıl önce barınaktan almıştım. Eğitimli,kısırlaştırılmış ve inanılmaz derecede zeki. Sırf onun için bahçeli bir eve taşınmıştık. Ancak evimizi Halkalı`daki selde kaybettik. Şimdi mecburen bir apartmana taşındık ve ne yazık ki köpek beslemek yasak, sitenin içinde gezdirmek yasak. 7-8 aydır her sabah ve akşam araba ile site dışına çıkarıp tuvaletini yaptırıyordum. Ancak şu anki işim nedeniyle bazen çıkamıyoruz dışarıya. Çıkamadığımızda tuvaletini balkondaki gazeteye yapıyor. Evde çok sıkılıyor. Çoğu zaman yalnız. Ve bu durumuna çok üzülüyorum. Ona benden daha iyi bakabileceğini düşündüğüm bahçeli bir eve sahip (normalde eve alışkın ama yaz aylarında dışarıyı sever) bir köpek dostuna kızımı vermek istiyorum. İsteyen olursa resimlerini yollayabilirim. Bu arada köpeğimin her türlü sorumluluğu bana aittir. Doktor olduğum için sağlık sorunları ile ilgilenebilirim. Bakım problemi olursa her zaman geri de alabilirim. İstanbul`da ya da Adana`da olması tercihimdir.
konu günceldir.
iletişime gecebilirmiyz?
mail adresim [email protected] tel:05337313556 saygılar.