Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

8 AYLIK KIZIMA YENİ YUVA

EV DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİ İLE VAZGEÇMEK ZORUNDA KALDIĞIM KIZIMI MASRAFLARI KARŞILIĞINDA ( 300 TL) SAHİPLENDİRMEK İSTİYORUM. İLGİLENEN ARKADAŞLARIN FORUMA TEL BIRAKMASI RİCA OLUNUR.. CİDDİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM ARAKDAŞLARI ARAYACAĞIM..

img

dobdobizm

14 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BU ARADA KIZIMIZ DOBERMAN :)

img

dobdobizm

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR KIZIM İÇİN HALA GÜNCEL... FOTOLARINI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN... GÜNCEL!!

img

dobdobizm

ÖZEL MESAJ

300 e zaten bi sürü doberman satan var kardes belki ondan yazan olmamıstır :)

img

ertex

14 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:) mutlaka doberman varda böylesi yok:) durum iyice acil, evden ayrılacağım ama kızıma bakacak kimse yok:( son 250 tl sadece kulak ve kuyruk kesim masrafı anestezili ve profösyonel olarak yapıldığı için 350 tl tuttu. aşıları falanda cabası...

img

dobdobizm

ÖZEL MESAJ

ben size nerden ulaşabilirim?ayrıca nerde yasıyorsunuz? en son fiyat ne olur kardeş?ben almak isterim kızını ama fiyatta anlaşırsak tabikide:))

img

hüseyin_03

14 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

******@hotmail.com adresine mail atarsanız ben size dönerim. Fiyatta dediğimi kabul etmiş olursanız anlaşmış oluruz zaten. İzmirdeyiz biz. Bu arada belirttiğim giğbi sade kulak kuyruk kesimi için ödediğim bedel 350 tl. O nedenle 250 tl bence komik bile bir rakam. Kızım şu an ilk kızanını yaşıyor. Ben eşleştirmirum ama alan eşleştirirse en az yedi yavru yapar ve tanesini rahatlıkla satabilirsin 250 den yavruları. Ben ondan vazgeçmezdim şayet taşınmıyor olsaydım ama maalsef başka alternatifim yok:S ---------------- İletişim bilgileri hepsievcil.com tarafından silinmiştir.

img

dobdobizm

ÖZEL MESAJ

Köpek satışı niteliğindeki ilanlar silinmektedir. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar siz mail adresinizi yada telinizi bırakın ben size döneym:)

img

dobdobizm

ÖZEL MESAJ