Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

USTALAR ÜSTATLAR ACİL YARDIM LÜTFEN

ben alanyada dayım abiler mahallenin çocukları büyük baştan kara yuvası bulup yuvayı yıkmışlar ve yuvada 7 tane yavru büyükbaştan kara yavrusu var bunları ellerinden aldım ve beslemek zorundayım nasıl besleye bilirim anne ve babalarını bir mddet bekledim gelmediler ve yagmur yagıyordu aldım eve getirdim ve kendi çapımda bişeyler yedirdim tekrar yerine götürme şansım yok çünki 30 km uzakta oturuyorum anlıcanız beslemek zorundayım yardım larınızı bekliyorum acil ilgilenen herkese şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

img

nikra

15 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selamlar, Kuşlar yaşıyormu, isteğinizi yeni gördüm. Duruyorlarsa yumurtayı hafif haşlayıp sulu olarak ağızlarına akıtabilirsin. Kiprit çöpü yardımıyla, Günde iki defa versen yeter. İki kezde su verirsin. Kolay gelsin.

img

bekuya

19 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bekuya kuşlar yaşıyor ve çok sağlıklılar ilgine teşekkür ederim söylediğiniz gibi yapıyorum ve içerisine bebe bskivisi karıştırıyorum ve şırınga yardımı ile veriyorum ve çok iyi gelişiyorlar ama su vermiyorum çünki mamayı sulandırdığım için gerek duymuyorum inşALLAH ilerleyengünlerde sizlerden gene yardım istiycem çünki yeme düşdükleri zaman ne vermem gerekiyor nasıl kafeste barındırmam gerekiyor ama şimdi degil ilgilenen herkese çok çok teşekkür ediyorum.

img

nikra

ÖZEL MESAJ

üstatlar herkese öncelikle çok teşekkür ederim baştan kara yavrularım çok sağlıklı bir şekilde büyüyorlar ufak ufak uçmayada başladılar bende bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim çünki sizlerin yardımı ile büyütüyorum herkese bol kuş sevgisi dilegi ile bol yavrulu sezonlar.

img

nikra

ÖZEL MESAJ

nikra ustam tavuk ciğeri versenizde olur... eğer etçil canlılarsa

img

carlos105

18 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

carlos105 arkadaşım tavuk ciğerini pişirmedenmi vermek lazım yoksa bırazcık haşlayalımmı gittik ce oburlaşıyorlar birde arkadaşlar ustalar üstatlar bunlara yem vermek istiyorum bunlar ne yemi yer acaba kanarya yemi veya muhabbet kuşu yemi mi yoksa civciv yemimi vermem ğerekiyor bilğilendirir seniz sevinirim teşekkürler.

img

nikra

ÖZEL MESAJ