Ücretsiz Kedi Verenler

minik aslan`a yuva arıyoruzz
Bu ufaklık yaklaşık 2,5 aylık bir erkek. 3 hafta önce E-5 kenarında bulundu. Bulduğumuzda yarı koma halindeydi, çenesinde et ve dişler birbirinden ayrılmış, gözler görmüyor ve hiç bir uyarıcıya tepki vermiyordu, şırıngayla beslemeye çalıştığımda yutkunmayı bile beceremiyordu. o günden itaberen 2 hafta veterinerde tedavi gördü. Şimdi ağzı tamamen düzeldi, 2 göz gayet iyi görüyor, kuyruğu alınmak zorunda kalındı, tek sorun sol arka patisinin ucundaki hissizlik; ancak bu da düzelmekte (ilk başlarda hiç zıplayamıyordu şimdi ise çok yükseğe olmasa da zıplayabiliyor). Çok insancıl ve sevgi ve de ilgi bekleyen bir kedi. Bu güne kadar çok fazla kediyi sokaktan alıp iyileşmesine yardımcı oldum ve evimde de bir kedi var ama bu bir başka: o kadar minnettar ki aynı bir insan gibi patileriyle suratınızı okşayarak sizi seviyor ve tırnaklarını asla çıkarmıyor. Evde oldukça yaşlı bir kedim olduğundan ve onun depresyona girmesinden korktuğumdan bu ufaklığı ben sahiplenemiyorum bu yüzden de onu gerçekten sevecek, onunla ilgilenecek ve ona sevgiyle bakacak bir aile arıyorum. İletişim: 🔒 Üyelere Özel Seda 🔒 Üyelere Özel Selçuk

hangi şehirde olduğunuzuda yazarmısınız..bol şans

Yanıtlamak için giriş yapın