Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
3 aylık erkek golden ıma yeni bir aile arıyorum - 2.sayfa
1 ay önce geldi fakat bakacak pek vaktim ve bahceli bir evim olmadıgı için sadece yaptıgım aşı masrafları karsılıgında vermek istiyorum. ve tabiki iyi bakılacagından emin olmak istiyorum. bana şehir dısından otobüsle geldi bende şehir dısına otobüsle gönderebilirim. ilgilenen hayvan severler bana aşşagıdaki telefondan ulasabilirler. 0507 712 83 35
pes!!!!!!!!!!!! yine aynı taktik, yine ayynı yalan dolan ve yine bir dolandıran ve dolandırılan .. Ne yazıkki dolandırıcı arkadaşım aynı farkı bir rumuz kullanınca anlaşılmıyor sanki.. hiç değilse telefonunda farklı olaydıda anlaşılmasaydı bu sahtekarlık..! inanmayın numaralara kardeşim!!!!!!!!!
bu sitede namı dolaşan 3 aylık rottweiller veriyorum diyip milleti dolandıran bu üyedir.sakın buuna kanmayın.
Merhaba.. Köpeğinizi masrafları karşılığında sahiplenmek istiyorum.. İlgi ve bakımından şüphe etmeyiniz.. [email protected] mail adresim. Buradan bana ulaşabilirsiniz..
sahiplendirdiniz mi?
mrhba eger goldeni daha ew bulmadiysen benim tam istdgm 3 aylik golden erkek bende 3 yaşinda dişi golden war onu dost isteom :) kbakma turkcem pek ii değil...
mrb, golden verildi mi acabaa?