arkadaşlar feshaneden aldığım majör saka dişisi öldüğünden satılıktır aldığım fiyat 400tl ye veriyorum .kuş şu anda kızgın gagassı beyazdır iri bir kuştur. eşleştirilmemiştir.🔒 Üyelere Özel
kuş yurt dışından gelme bilezikli beyazı bol normal sakalardan bayağı iri bir kuştur
Elimde 2009 bilezikli iri bir dişi saka var.takas düşünürmüsün veya takas şartlarını?
oz o735 tlf bırakırsan görüşürüz.
🔒 Üyelere Özel
güncel
kanarya takas olurmu
saka dışında bilezikli doğa kuşları ile takas olur.
tel bıraktım ama aramadınız.
arkadaşlar bu tip majör sakayı 300 euro dan aşağı kimse vermiyor takas olarakta ona göre teklif yaparsanız sevinirim fiyatıda makul tuttum böyle bir kuşu melez almada kullanmak istemiyorum zaten melez aldığım normal sakalarım vardır majör dişisi olana bulunmaz bir kuştur isteyende rahatlıkla melez alabilir bilirseniz bu kuşlar bakıcı altında büyüdüğünden kanarya ağzı vardır bu yüzden melezde kullanmıyorum ve satıyorum saygılarımla.
arkadaşım expert 300 avrodan aşağı gelmez diyosun ama bende aldım ve 100 avrodan aldım.tabiki aldığın fiyata satmayabilrsin ama 100 avroluk kuşuda 300 avro dersen olmaz.çünkü 300 avroya majör değil eumo erkek alıyorsun.