Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

chihuahua arıyorum..

merhaba ben uzun zamandır yavru bir chihuahua arıyorum teacup yada 0 numara olan en küçüklerinden istiyorum.anne altından olması tercihimdir siyah hariç her renk olabilir malesef insanlar hayvanları ticaret unsuru yapmışlar yüzlerce euroya satıyolar çok iyi bakacağımızdan emin olabilirsiniz ücretsiz yada 500 ytlye kadar arıyorum..e posta : [email protected]

img

mesut14

18 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bulursan banada haber ver :) ne kadar aradığmı anlatamam ama yok...

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

petshoplardan 1.500-2.000 ytlye her yerde bulabilirsiniz ama ben anne altından arıyorum en azından gerektiği kadar süt emmiş olur ve o kadar para istemezler ins.bulurum..

img

mesut14

ÖZEL MESAJ

:) inş. bulursun ne diyebilirim :)

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

siz buldunuz mu :)

img

mesut14

ÖZEL MESAJ

chihuahua değil ama 1 yaşında alman spitz köpeğimi vermek istiyorum foto ve kameradan gösterebilirim arzu ederseniz

img

kkorkmaz

14 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben görmek istiyorum adresimi eklersnz hem köpişi görmüş olurum hemde detaylı konuşuruz. [email protected]

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

guncelll

img

mesut14

ÖZEL MESAJ

Selamlar İlginizi ceker mi bilmem, bende 11 yaşında bir chihuahua var. Tuvalet eğitimi tam, havlamayan, uysal, söz dinleyen sakin bir hayvan. Ama çocuğum 1 yaşına geldiği ve ayaklandığı için köpeğimize yeni bir yuva arıyoruz. İlgilenirseniz [email protected] Saygılarımla

img

umka

14 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

umka eğer daha küçük olsaydı alabilirdim ama bi kaç yıl sonra vefat ederse bu bizi çok üzer bu yüzden alamıyorum umarım iyi bir yuvası olur..

img

mesut14

ÖZEL MESAJ