Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
chihuahua arıyorum..
merhaba ben uzun zamandır yavru bir chihuahua arıyorum teacup yada 0 numara olan en küçüklerinden istiyorum.anne altından olması tercihimdir siyah hariç her renk olabilir malesef insanlar hayvanları ticaret unsuru yapmışlar yüzlerce euroya satıyolar çok iyi bakacağımızdan emin olabilirsiniz ücretsiz yada 500 ytlye kadar arıyorum..e posta : [email protected]
bulursan banada haber ver :) ne kadar aradığmı anlatamam ama yok...
petshoplardan 1.500-2.000 ytlye her yerde bulabilirsiniz ama ben anne altından arıyorum en azından gerektiği kadar süt emmiş olur ve o kadar para istemezler ins.bulurum..
:) inş. bulursun ne diyebilirim :)
siz buldunuz mu :)
chihuahua değil ama 1 yaşında alman spitz köpeğimi vermek istiyorum foto ve kameradan gösterebilirim arzu ederseniz
ben görmek istiyorum adresimi eklersnz hem köpişi görmüş olurum hemde detaylı konuşuruz. [email protected]
guncelll
Selamlar İlginizi ceker mi bilmem, bende 11 yaşında bir chihuahua var. Tuvalet eğitimi tam, havlamayan, uysal, söz dinleyen sakin bir hayvan. Ama çocuğum 1 yaşına geldiği ve ayaklandığı için köpeğimize yeni bir yuva arıyoruz. İlgilenirseniz [email protected] Saygılarımla
umka eğer daha küçük olsaydı alabilirdim ama bi kaç yıl sonra vefat ederse bu bizi çok üzer bu yüzden alamıyorum umarım iyi bir yuvası olur..