Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

ustatlardan yardım

selam kanaryam 2 adet yumutta yaptı ama ilk yumurtalar buş oluyormuş yumurtaları ışıha tutup bakın dediler ne yapacamı bilmiyorum yumurtalar boşsa tekrar yerine mı koysam yoksa yuvadan alsammı bilmiyorum ustatlardan yardım bekliyorum t.ş.k

img

katalin

15 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

neden ilk yumurta boş olsunki erkek güzel eşlediyse hiçte boş deyildir birde nezaman yumurta yaptı kaç gün ara verdi sadece 2 yumurtamı yaptı birde yumurtaya yatalı 14 gün oldumu eyer oldu ise yumurtaları at gitsin boşa yatırma dişiyi yuvada zaten yuvada hazırlamıştır kendini eyer yumurtalar boş ise erkeği at yanına tekrardan eşleşsin birde eksik bilgi vermeyinki bizde ona göre cevap yazalım saygılar

img

wipes

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birgun araylan yaptı yumurtaları bugun ikin ci gun kanarya yuvada oturuyor acayıp sesler cıkarıyor erkek saka devamlı kanaryaya cevap veriyor.

img

katalin

15 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ozaman yumurtalar boş deyildir daha yeni yapmış kuş yumurtayı 4 yada 5 tane yapsın ondan sonra 5x6 günlükken belli olur dolumu boşmu birde sakana güvenme yumurtayı tamamlasın al sakayı dişinin yanından çünki bir bakmışsın sabah yuvada saka yumurtaları yiyo bu üzücü olur sakana güvenme eyer kafana takılan birşey oluras bu numaradan arayabilirsiniz 05352736865

img

wipes

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ