Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

terrier köpeğimi vermeyi düşünüyorum

Merhaba üç yaşında sevimli terrier cinsi köpeğim var, dört aylıktı aldığımızda ve bu güne kadar ayrılmadık, gerçekten bakabilecek, ilgi gösterecek birine vermeği düşünüyorum, tabi ev ortamı olması şartıyla.

img

aralik79

14 yıl 11 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpeğiniz hakkında daha fazla ayrıntı verebilirmisiniz... ve nerede bulunmaktasınız

img

kusatma01

15 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba köpeğinize bende bakabılırım ama hangi şehrdesınız acaba... [email protected] burdan ulasabılrsınız bana

img

naz0705

15 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence köpeğiniz size arar,neden vermek istiyorsunuz?

img

lastik

16 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben bakabilirmiyim ev ortamında bakılacak istediğinz zaman görebilirsnz fakat ankarada otruorm ..

img

aslrex12

15 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

iletişim adresi verebilirmisinz ayrıntılı görüşsek gerçekten sahplenmek isterm ....

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kütahya`da oturuyorum. Köpeğim çok uysal, evde olmadığım zaman kesinlikle havlamıyor, geldiğimi anladığında havlıyor ve sadece ben evdeyken kapı çaldığında havlıyor. Piknik ortamında ise iki tur atıp yanımda oturuyor. Dışarıya alışık olmadığında otlardan bazen rahatsız oluyor. Eşim ile çalıştığımız için gündüz çok yalnız kalıyor akşam sekiz gibi evde olduğumuzdan fazla ilgilenimiyoruz. Tuvalet eğitimi var, tavuk, patates ve yumurtayı çok seviyor. bana bu mail adresinden ulaşabilirsiniz, akşam görüşebiliriz. [email protected]

img

aralik79

ÖZEL MESAJ

günceldir

img

aralik79

ÖZEL MESAJ

çok isterdim ancak ben istanbuldyım siz kütahyada ulaşımı sorun olur.çok üzgünm.

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ