Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
terrier köpeğimi vermeyi düşünüyorum
Merhaba üç yaşında sevimli terrier cinsi köpeğim var, dört aylıktı aldığımızda ve bu güne kadar ayrılmadık, gerçekten bakabilecek, ilgi gösterecek birine vermeği düşünüyorum, tabi ev ortamı olması şartıyla.
köpeğiniz hakkında daha fazla ayrıntı verebilirmisiniz... ve nerede bulunmaktasınız
merhaba köpeğinize bende bakabılırım ama hangi şehrdesınız acaba... [email protected] burdan ulasabılrsınız bana
bence köpeğiniz size arar,neden vermek istiyorsunuz?
ben bakabilirmiyim ev ortamında bakılacak istediğinz zaman görebilirsnz fakat ankarada otruorm ..
iletişim adresi verebilirmisinz ayrıntılı görüşsek gerçekten sahplenmek isterm ....
Kütahya`da oturuyorum. Köpeğim çok uysal, evde olmadığım zaman kesinlikle havlamıyor, geldiğimi anladığında havlıyor ve sadece ben evdeyken kapı çaldığında havlıyor. Piknik ortamında ise iki tur atıp yanımda oturuyor. Dışarıya alışık olmadığında otlardan bazen rahatsız oluyor. Eşim ile çalıştığımız için gündüz çok yalnız kalıyor akşam sekiz gibi evde olduğumuzdan fazla ilgilenimiyoruz. Tuvalet eğitimi var, tavuk, patates ve yumurtayı çok seviyor. bana bu mail adresinden ulaşabilirsiniz, akşam görüşebiliriz. [email protected]
günceldir
çok isterdim ancak ben istanbuldyım siz kütahyada ulaşımı sorun olur.çok üzgünm.