Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Golden Retriver 7 aylık

Merhaba , Kızım Limon 7 aylık Golden. Tüm aşıları ve bakımları yapıldı. KArnesi filan her evrağı tam. Sağlık problemlerim dolayısıyla kızımı istemeyerekte olsa vermek zorundayım. İlgilenen olursa lütfen irtibata geçsin. Verecğim ailenin en az benim kadar iyi bakması ve hayvan seven biri olmasını istiyorum. Beylikdüzü civarında olursa tercih sebebidir. :)

img

miyan7

14 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İletişim adresinizi verirmisiniz??

img

nutellaboy

15 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz.

img

miyan7

14 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar köpeğinize aile buldunuzmu bulamadıysanız talibim:)) 5338155964

img

badboy1907

14 yıl 11 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilanınız güncelse köpeğinize talibim . özel veterinerim var ayrıca birde terrierim var . arkadas olurlar golden ile . tecrübeliyim köpek bakımı konusunda. bahceli 2 katlı müstakil evim var . [email protected]

img

ertex

14 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ertex e kopek vermeyın herkezden kopek alıyorr ve satıyorr lutfenn vermeyın ....

img

goldenretriever45

14 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lan manyak sadece 1 kangalım var mandırada . bahcedede 1 terrierim var . köpekten 150 milyon kazanacak kadar aç deilim istesem bahceye köpek çiftliği kurarım amele

img

ertex

14 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar öncelikle ben izmir de oturuyorum ama 10 gun için de istanbula gelicem izmir de öğrencyim 2 arkadaş kaldığımız için yanlız kalmycak sahiplendiremediyseniz sizin için izmir e getirmem sorun olmıycaksa benımle iletişime geçebilirsiniz şimdiden teşekkürler [email protected]

img

s3rtwo

14 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

marhabalar mimaroba da turmaktayım ana okulum mevcut bu özelliklerde bir golden aramaktayım dilerseniz gelip yerimizi görebilirsiniz. Ya siz ulaşın yada ben ulaşıyim 0532 513 20 17

img

neerdowell

14 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ