Merhaba;
Dünya tatlısı Badem`i bir hafta önce bulduk. Ataşehir`de güvenlik görevlileri bir karganın ağzından alıp kurtarmış ve güvenlik kulübesinin yanına koymuşlar, o da çok korktuğu için kulübenin altına saklanmış. Güvenlikçiler bana haber verdiler. O gün akşama kadar türlü yollarla çıkarmaya çalıştık. Sonunda kulübeyi kaldırıp altından yavruyu çıkardık. Ataşehir`de annesini çok aradım ama bulamadım. Veterinere götürdüm. Badem henüz bir aylık veya bir aydan biraz büyükmüş.Son derece sağlıklı bir yavru. Sokağa bırakılamıyacak kadar küçük olduğu için çaresiz evime getirdim ve bir haftadır bakıyorum.Onu öyle çok sevdim ki anlatamam. Ancak evimde kedim var ve yavruyu kesinlikle istemiyor. Kedimi anneme bıraktım. On gün kadar sonra seyahate çıkacağım.Koşullarım uygun olsa inanın onu hiç vermem. Badem`in parazit tedavisi yapıldı. Tuvalet alışkanlığı edindi. Geceleri hiç ses etmeden yerinde uyuyor. Sabah beni görünce guruldayarak sevincinden ne yapacağını şaşırıyor. Mamasını gayet iştahlı yiyor. Benimle oynamaya bayılıyor. Badem kaplan yavrusuna benzeyen erkek bir tekir, kızıl tekir. Gözleri badem gibi. En komiği asker postalı gibi kocaman ve hayatımda gördüğüm en kapkara patiler. Eğer Badem`i sevdiyseniz ve ona ömrümün sonuna kadar bakacağım, çocuğum gibi seveceğim diyorsanız lütfen aşağıdaki telefondan benimle temas kurun. Sevgilerimle...
Cep Tel: 🔒 Üyelere Özel
Nevin Şakar