Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Miniature pinscher
Herkese selam; 2 yaşımdaki oğlumu elimde olmayan nedenlerden dolayı vermek zorundayım. Oğlum secereli olup 3 numaradır. İşlerimin yoğunlaşması nedeni ile evde tek başına kalmak zorunda kalıyor. Bu da vicdanımı rahatsız ediyor.Tek isteğim iyi bakılacağına emin olmak ve istanbulda ikamet etmek olacak. İlgili arkadaşlar [email protected] a mail atabilirler.
s.a ersin abi ben sahiplenmeyi isterim telefon numaramı verim çağrı atman yeterli abi eğer köpeği bana verirsen istediğin zaman cam acıp gösterebilirim inan emin ellerde olcak inş bana nasip olur ... 0507 695 82 70 EMRE EROL Saygılar
istanbul içi vercekmişiniz k.bkmayın ben dikkat etmemişim neyse hayırlsıı olsun inşallah iyi birisine gider .. Saygılar..
eğer uygun görürseniz almak istiyorum pinscherlara bayılıyorum ama bu sitede bulamam diye düşünüyodum hep uzun zamndır araştırma içindeyim evde bakabileceğim köpekleri,adresinize mail atıcam . çok sevindim tabi ona sabiplik yapabilirsem daha çok sevinirim....
merhaba ben köpeğinize sahip çıkmak istiyorum ulaşmak isterseniz no 05062097106
merhaba, Biz İstanbul Bostancıda oturan bir aileyiz, şayet dostunuzu vermediyseniz ilgileniyoruz gözünüz arkada kalmadan emanet edebilirsiniz, cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.