Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bahçeli eve köpek arıyorum

izmit kocaeli merkezde bahçeli evim var.bahçeme guzel yavru bir kangal veya husky arıyorum..

img

ilhanmania

15 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben de bir köpek var. husky ve kangal kırması.. 200 tlye vericem. çok güzel bir köpek... sakaryadayım. gönderebilirim. ilgilenirsen 545 952 49 51

img

kusatma01

15 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpek kaç aylık bir de resmini görebilirmiyim.

img

ilhanmania

15 yıl 2 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala arayışınız devam ediyorsa ve 2,5 aylık alman kurdu kırması düşünürseniz bana [email protected] e-mailimden ulaşabilirsiniz. İlgilenirseniz detayları iletir, resimlerini gönderebilirim.

img

pegasus82

14 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ACİL HUSKY 4-5 AYLIK ERKEK. Veterinerlik fakültesine terkedilmiş ayağında kırık ve yaraları var ama malesef sahipsiz olduğundan ilgilenilmiyor. Ve barınağa bırakılacak. Acil olarak ona iyi günde kötü günde evlat olarak alacak koşulsuz iyi bakıp sevecek, sıkılmadan hastalandığında onu tekrar terketmeyecek ömür boyu sahip çıkacak bir anne/baba aranıyor.Gözleri diğer haskyler gibi değil kahverengidir.Ciddi olanlar lütfen iletişime geçsin mesaj atmayın. 0542 217 07 66 Kırma Kangal yavrusu, 4 aylık, ameliyatlı bir şekilde terkedilen bir tatlı dişi. Yavrucağın dikişleri bile daha üstünde. Bulunduğu ortamda kalacak yer olmadığından dışarıda kendi haline bırakılmış. Geceleri gelen büyük köpekler yüzünden ise çok büyük tehlike altında. Bahçenizde ya da iyi koşullara sahip başka bir ortamda acil yuva aranıyor. İletişim: 0542 217 07 66

img

1001gece

14 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ