Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

BİLEN VARMI BAKALIM
Dostlar size küçük bir soru hafta sonu şile tarafındaydım ormanda arkadaşlarla gezerken bodur çam benzeyen yabani bir çam da boyu uzun değil bir insan boyu kadar bile yoktu çamın üzerinde birşey dikkatimizi çekti ununlamasına yuvarlak gübreden yapılmış gibi birşey kuş yuvası desen anlayamadık üzerinde kuş tüyleri var ee merak tabi dayanamadık biraz uğraştık olduğu gibi kuş tüyü dolu ama öyle böyle değil tıklım tıkaç içi kuş tüyü dolu yumurta veya yavru yok içine girişte göremedik bu neydi acaba bu konuda bilgisi olan varmı sadece meraktan sordum ilk defa böyle birşey gördüş arkadaşlar ile şaşırdık herkese iyi sezonlar.

emin degilim ama kırlangıc yuvası olabilir

kırlangıc olma ıhtımalı yuksek ama kırlangıçlar bınaların zemın cıkmalarını kullanırlar tereddütteyim saygılar

Yok kırlangıç değildi onların yuvalarını biliyorum keşke foto çekseydim o an aklıma gelmedi gerçekten görmenizi isterdim akılsır erdiremedim öyle alçak bir ağaca öyle birşey hangi kuş veya ne yapmış merak ettim dediğim gibi yuvanın içi bildiğin yastık gibi kuştüyü doluydu neyse bakalım bir daha rastlarsam resim foto çekicem

DOSTUM KIRLANGIÇ YUVASI OLMA İHTİMALİ SIFIR BENCE ONLAR ÇAMURDAN SERT ZEMİNLERE DOKUYARAK YAPAR YUVASINI BENCE İHTİMALEN KUZGUN VEYA BAYKUŞ OLABİLİR VE İÇERİDEKİ TUYLERDE BESLENDİĞİ HAYVANLARIN TUYLERİ OLMA İHTİMALİ VAR EĞER YIRTICI KUŞ YUVASI DEĞİLSE ORADAKİ TUYLERDEN TÜRÜNÜ ÇIKARABİLİRDİN ,ÇALI BÜLBÜLLERİDE AYNI TARZ YERLERE YUVA YAPAR BİLGİNİZE

Yanıtlamak için giriş yapın