Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Varsa anlayan bir arkadaş yardım etsin Lütfen!!!
Arkadaşlar benim akarama bişeyler oldu bir köşede pıs pıs duruyo 2 gündür yemde yedigini görmedim bir yardım ederseniz çok sevinecegim..
balıgım yukarıda ve hep bu köşesin de bu şekilde karnıda biraz irice digerlerine göre..
iyi günler arkadaşım 2 gündür yem yemiyor demişsin bendede 30 discus 80 melek var böyle bir sorun olduğu zaman suyun yüzde 50 değiştiriyorum çünki iç parazit olma riski yüksek en az gün 7 gün günde bir tablet flagyl atarak tedavi et balığın bence düzelecektir 2 günde bir 5 parmak su değiştir
bir tablet flagyl demişsin arkadaşım bu kutu olarak mı satılıyo yoksa tane mi ve kaç ltr suda bi bunlar önemli inceliklerdir..ilgilendigin için çok sagol..bu arda yalnızca bir balıgıma özel bişey bu digerlerin de öyle bişey yok bunlarıda göz önün de bulunursanız sevinirim.
selam arkadaşım flagyl eczanelerde kutu olarak satılmaktadır. 1 tableti suda eritip akvaryumuna dökebilirsin. ben genelde 2 tablet eritip akvaryum suyuna karıştırıyorum.
iyi günler dostum ben bu uygulamada 1 tablet atıyorum 100 litreye bu uygulamayı en az 10 devam ettiriyorum bubalığın yanındaki balıkları ayırmana gerek yok onlarda risk altındadır bu ilaç eczanede en son 3,95ytl dir bu arada hergün %20 su değiştirmeyi unutma
Eyvallah arkadaşlar ben bunu bi düşüneyim ama yine de herzaman dogal yöntemlerle çözümü bulmayı severim bana bu durumun hastalıgını söylerseniz çok daha iyi olur..bir de arkadaşlar sizlere tavsiyem hergün akvaryumunuzun %5 ini yada haftada bir kere %20 sini en az 2 gün dinlenmiş suyunuzla değişmeyi unutmayın ;) .hepinize saygılar..çok teşekkür ederim.