Ücretsiz Kedi Verenler

Gülfiroş Kedi ( resimli )

Gülfiroş Kedi

O Bir Fabrika Kedisi, 8-9 Aylık Kısır Bir Dişi

Yaklaşık 45-50 Gün Önce Eşimin Çalıştığı Çorludaki Fabrikadan Ayağı Kırılmış, İç Parazitten Bitkin Düşmüş Ve Hayli Zayıf Bir Şekilde Büyükçekmece`deki Evimize Oradanda Hemen Veteriner Hekimimize Götürdük.

Kalçaya Yakın Bir Yerde Kırık,

İç Ve Dış Parazitler,

Solunum Yolu Problemleri,

Halsizlik, İştahsızlık

En Kötüsüde Hamile Olduğunu Saptadık

1 Ay Veteriner Hekimimizde Kalarak Tedavi Gördü, 3 Veteriner Hekim Kontrolünde Masrafları Tarafımdan Karşılanarak Gerekli Tüm Tedavi Yöntemleri Uygulandı.

Ayağına Platin Takıldı,

İç Ve Dış Parazitler Tedavisi Uygulandı,

Kısırlaştırıldı Ve Daha Çok Küçük Olan Yavruları Anestezi Sırasında Öleceği İçin Kürtajla Alındı,

Solunum Yolu, Halsizlik, İştahsızlık Gibi Problemleri Tamamen İyileşti.

Tedavi Süresi Boyunca Her Türlü Maddi Ve Manevi Destek Verildi

Serum Tedavisi, Antibiyotikler, A / D Mamalar, Yaş Mamalar, Ciğer, Süt, Tavuk V.S. Aklınıza Ne Gelirse.

2 Haftaya Yakın Bİr Süredir Evimizde Bakıyoruz, Ama İş Tempomuzdan Dolayı Gerekli İlgiyi Gösteremiyor, Bakım Ve Tedavilerini Gerekliliği Kadar Yerine Getiremiyoruz.

Ayrıca Evdeki 2 Yaşında 5 Kiloluk Azman Kedimde Ona 1 Saniye Bile Rahat Vermiyor.

Gülfiroş Şu Anda Neredeyse %85 İyileşti, İştahı Yerinde, Parazit Ve Solunum Yolu Problemleri Düzeldi, Ayaktaki Ve Kısırlaştırmadaki Dikişler Alındı. Sadece 1 Hafta-10 Gün Kapanan Yaralarının Tekrardan Mikrop Kapmaması İçin Baticon Sürülmesi Gerekiyor, Birde Şuanlık Tamamen Basamayan Ayağının İncilmemesi İçin Bİr Yerden Atlamamasını Kontrol Etmek.

Tedavi Olan Ayağını Şuan Destek İçin Kullanıyor O Yüzden Topallıyor Ama 30-40 Gün İçinde Tamamen Eskisi Gibi İyileşecek.

Gülfiroş Her Yere Saldıran Agresif Bir Kedi (Benim Kedim Gibi) Kesinlikle Değil

Tuvalet Alışkanlığı Var, Yaş Ve Kuru Mama Seçmedi Şu Ana Kadar (Gerçi Pro-Plan Ve Hills Verdim) Hepsini Bayılarak Yiyor

Gülfiroş Tahmin Bile Edemeyeceğiniz Kadar İnsan Canlısı, Sevgi Arsızı.

Elinizi Hafiften Uzatmaya Görün Hemen Patileri İle Elinizi Tutup Yerlerde Yuvarlanıp Yanağına Sürtüyor

Kucağınızdan Ayrılmayıp Sizi Gördüğü An Pancar Motoru Gibi Sevgi Hırıltıları Yükseltiyor

Gülfiroş Dirilişin, Umudun, Sevginin Ve Asaletin Simgesi

Gülfiroşu Sahiplenmek İsteyen Arkadaş Ona Gerekli Sevgiyi Verecek, Aşı Ve Tedavilerini Aksatmayacak, Sıkılıp Sokağa Bırakmayacak Bir Hayvansever Olmalı.

Çünkü Gülfiroş`un Sahibini Ölene Dek Bıkmadan Seveceğini Ve Ona Hiç Unutamayacağı Bir Dostluk Yaşatacağını Ben %100 Garanti Ediyorum.

Bilgi Almak Veya Sahiplenmek İsteyenler Aşşağıdaki Telefon Veya Mail Aracılığı İle Bana Ulaşabilirler

İbrahim Deniz TAŞ

🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın