Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Bir Yavru Ariyorum
Iyi bakabilecegime inaniyorum, arkadas olabilecegim guclu bir yavru ariyorum, ilgilenenlerin buradan cevap yazabilecekleri gibi [email protected] adresine de e.posta ile ulasmalarini beklemekteyim
9 aylık dişi tigeboxerım var aşıları tam kuyruğu kesik 300ytl 05376669934
O tur bir yavrudan daha ziyade Samoyed, turu yani kurt a daha yakin bir yavru ariyorum ama genede ciddi ilginiz icin cok tesekkur ederim
slm 4 aylık dişi alman kurdum var 350 ytl aşılı saglıklı safkan karneli iç parazit tedavisi gördü istersenız goruselım bı msj atın bu sıteye fazla bakmıyorum 05443479794
ALMAN KURT veya HUSKY yavrusu fiyati seceresiz 400 euro , secereli 500 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. SAMOYED veya ALASKA MALAMUT yavrusu fiyati seceresiz 700 euro , secereli 800 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Siparis uzerinde ozel sekilde yurtdisindan getirebiliyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
eğer ilgilenirsen bende izmir doğumlu 4 samoyed yavrum var 0 555 6259416 semih
6 aylık siyah Labrador,köpek çiftliğinden alınmış secereli, aşıları yapılmış,çok sağlıklı, eğitimli, eşyaları,maması vs. hepsi dahil. Fiyat 300 YTL İnanın bu meblağdan çok çok fazla masraf yaptım. Temel itaat ve tuvalet eğitimleri verilmiştir. Alacak olan kişinin öğrenci ya da en azından yarım gününü evde geçirecek biri olmasını tercih ediyorum. Çünkü ben onu çok sevmeme rağmen evde bütün gün yalnız bırakmaya gönlüm razı olmadığı için vermek istiyorum. 5332850020
merhaba bende 3.5 aylık erkek tiger boxer var tum asıları yaptırdım 300 ytl vericem izmirden yolluyorum dusunursen [email protected]
merhaba bende 3.5 aylık erkek tiger boxer var 250 ytl tum asılarla verıcem dusunurseniz [email protected] adresten ulasabılırsınız