Ücretsiz Kedi Verenler

anne ankara kedisi,baba chinchilla
anne uzun tüylü mavi sarı gözlü ankara kedisi baba chinchilla beyaz renkli 5 tane yavrumuz oldu 2 erkek 3 dişi parasız verilecektir yavrular beyaz ve uzun tüylü tombul tombullar sahiplenecek kişiler aile olmak zorunda öğrenciye asla verilmez sakın pet marketlerden gelmeyin tozunuzu attırırım

Denizlide yaşıyoruz. Öğretmenim. 2 kızım var bi kedimiz olsun çok istiyoruz. kedinize çok çok iyi bakacağımızdan emin olabilirsiniz. eşim ve ben üniversiteli olana kadar kedi besledik. Çocuklarımız küçük olduğu için bu güne kadar bekledik. Şimdi bi kedi sahiplenmek istiyoruz. Kedilerinizden birine talibiz. Olumlu veya olumsuz irtibata geçerseniz sevinirim.

Merhabalar duygu ben ; istanbul ikitellideoturuyorum. evlenmeden önce 4 yıl kedi baktık. kendisi ölünce bir daha kedi almadık iran kedisiydi. Şimdi ailemle evlerim ayrı 5 yıllık evliyim çocugum yok . Eşimle artık çok sıkıldık o nedenle evimizde bi arkadasımız olsun isrtiyoruz.sizin kedinize talibiz Kedinizi bana vermek isterseniz lütfen bu numaradan ulaşınız 🔒 Üyelere Özel tşk. duygu

merhaba, oğlum yurt dısında okumaya gitti; evde eşim ve ben yanlız kaldık. Oğlumuzun yokluğunda yerıne seveceğimiz bir kedimiz olsun istiyoruz. Manisa`ya gönderırsenız beni çok mutlu edersiniz.lütfen bana ulaşın ..

merhabalar Bende sahiplenmek isterim yavruları öm atarsanız sevinirim birde imkanımız var ise resimlerini görmemiz mümkünmü cevabınızı bekliyorum. Bu arada sahipleneceğim yavruya çok iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. teşekkürler

Merhaba, ben Ankara`da yasiyorum. Eger siz de Ankara`daysaniz bebeklerden birini sahiplenmek istiyorum. Bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulasir misiniz?

merhaba benimde 1.5 aylık chinchila kırma yavrum var kızıma bir arkadaş arıyorum görüşebilirsek sevinirim mail adresim 🔒 Üyelere Özel mail atmanızı rica ediyorum iyi akşamlar

MERHABALAR SİZE İRTİBAT NUMARAMI BIRAKTIM FAKAT ARAMDINIZ . MAİL ADERESİMİDE BIRAKIYORUM .LÜTFEN BANA MAİL YOLU İLE YADA TELEFON YOLU İLE ULAŞIRMISINIZ.EVİMDE Bİ ARKADAŞ OLSUN İSTİYORUM :):):) 🔒 Üyelere Özel cep 🔒 Üyelere Özel

ben ailemle birlikte ankarada yaşıyorum ve kedinize bakmak istiyorum.daha önce de kedi baktığım için tecrübem var.kedileriniz kaç aylık ve hangi şehirdesiniz? irtibata geçerseniz sevinirim 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın