arkadaşlar elimde 1 takım senelik olmaya yakın munta vardır değişik kuş dinlemek ve üretim yapmak için uygundurlar meraklı arkadaşlara satılıktır.iletişim 🔒 Üyelere Özel
damping var 90 tl çiftidir erkek ötümdedir.resimler için 🔒 Üyelere Özel ilan nosu 24590595
sizin dediğiniz baştankaradır takarabune veya yakalabune bey ötüm deyince neden hep saka geliyor parklarda,bahçelerde,orman kenarlarında ilk duyduğumuz kuşun sesi hep ispinozdur,sakalarıda üretmek için hep ayrıtutarız demi bunlarıda ayrı tutmamız gerekir.
murat kardeş bende baktım bu kuştan bu kuşun ötümü tek düze hanı kamyonların çıkardığı bızzzzzt desı var ya onu andırır ıslık gibi değişik ötüm arayanlara hitap edebilir ama nağme yok bu kuşlarda ses ötümünü dinlemek isteyen saka flurya comda arama yaptırabılır yada latınce ısmını bulup youtubede aratabılır. ayrıca park ve bahçelerde öten ispinozlar bunlar değil onlar ust perdeden uzun şakşaklar vuran mukemmel kuşlardır . takarabune nın dededıgı gibi çok kavgacılar ve evcilleşmelerı cok zor buyuk salmada sorun olmuyor ama kucuk bır kafeste ılk ışı benım fanyataların beynını delmeye çalışmak olmustu . ama salmaya konunca bu huyundan vazgecmişlerdi. bırde bu kuşlar dağ ispinozu diye adlandırılır yanı yuksek yerlerde yasar. park ve bahcelerdeki bu kuş değil bayağı ıspinozdur. ama zevk meselesi bu kusların yanı muntaların görselliği çok güzel biblo diye al evde bak .. ötum ise tek tiptir ... ama zevk meselesi