Tarantula Bakımı

Mexican Redknee Tarantula ARIYORUM
Yeni başlıyorum,ilan veren arkadaşlara mesaj attım. 45 lt.lik bir cam tank erişkin bir ''Redknee''için yeterli olur sanıyorum.Bir iki kütük,taban torf,saklanabileceği kaya küp vs.Uygun olursa canlı bitki ve çim düşünüyorum.Dekor için önerilerinizi bekliyorum.

içerisinin olabildiğince doğal bi yer gibi kullan içine plastik gibi şeyler koyma fazla huzursuz olur saklanma güdüsünü yerine getirebilmek için bi tane hindistan cevizinin içini boşalt onu kullan en iyisi o bence su kabını plastikten falan kullanma kullanacaksan 3 tane ceviz kabuğunu ters çevir su kabı olarak kullan üstüne mümkünse ışık koy eğer eline alabiliyorsan besle eline almaktan korkarsan besleme ;o) alırkende dikkat etmek gerekir bunun pratiğinden az bişey bahsedim tarantula hiç bi zaman direk tutmaya kalkmayın yürürken kafesin içine elinizi gittiği yolun üzerine koyun ve sakın ses yapmayın o da size ses yapar yoksa =o) ellerinizin üstünde hareket ettirmeye kalkmayın sonra kafese koyarken normal yürürken elinizde kafese doğru yöneletin o içine girer zaten ;o)

Yanıtlamak için giriş yapın