Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

EĞİTİMLİ LABRADOR ÜCRETSİZ

Yeni sahiplendiğim labradorumu alerjik reaksiyonumun çıkması nedeniyle üzülerek vermek zorundayım. çocuklarla çok iyi anlaşıyor, havlamadığı için site de, apartmanda sorun çıkarmıyor, tuvalet eğitimi var, yasakladığınız odaya asla girmiyor. Erkek kısırlaştırılmış. Detay bilgiler için 505. 467 06 41

acaba kaç aylık?

img

düzceli

15 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1.5 yaşında olduğunu söyledi veteriner. ben köpek aramaya başladığımda satın almak yerine barınakları araştırıyordum, bu köpeğe de bir sitede rastladım. istinye sahilde bir bayan tarafından bulunmuş. safkan olduğu kesin. gerçekten çok akıllı eğitimli arabaya alışkın, oyuncu çok sabah ablamın bahçesinde iki tane topu patlattık oynarken :) sokak hayvanları çıkıyor karşımıza gezerken onlara bile havlamıyor, saldırmıyor. bugün 4 yaşındaki yeğenimlede çok keyifli oynadı

ben düşünüyorsünoz mail adresimide vereyim size [email protected] ben 3 aydır arıyordum böyle bir köpeği, inanın vermeyi asla düşünmezdim ancak bana geldiğinden beri, kronik faranjitim geçmedi

ben alabilirm ama ankaradayım :S gercekten cok iyi bakabilirm zaten ciftlik var oraya da koyabilirz ama evde bakabilceğim köpek arıyorum mümkünse ben alabilirmiyim ?

img

aslrex12

15 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba. Bende İstanbul Suadiye`de oturuyorum. Köpeğinizi vermediyseniz ilgileniyorum. [email protected] msn adresim.

img

cst

14 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpehiniz hala elinizdeyse iletisim [email protected] gunluzlerı acıhım

img

from

14 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba hala elinizdeyse oğullarıma arkadaş olarak talibim.ikisi de çok köpek [email protected]

img

serhat_ege

14 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ