Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
BLACKBARD DOLANDIRICIDIR DİKKAT EDİNİZ....
BLACKBARD NİCKLİ ŞAHISIN İLANLARINA BAKARSANIZ BAKACAK YERİM YOK AİLEVİ NEDENLERDEN DOLAYI SATIYORUM DİYE İLAN VERİP AŞI FİYATINA BİLMEM COK CÜZZİ FİYATLARDA DİYE KÖPEK SATIYOR AYNI GÜN GÜZEL VE PAHALI IRKLARI ÜCRETSİZ VEREN İNSANLARIN MESAJLARINA BEN BAKABİLİRİM YADA KÖPEĞİNİZİ SAHİPLENEBİLİR DİYOR KARDESM HANİ SENİN BAKACAK YERİN YOKTU SEN AKLIN SIRA BURDA TİCARETMİ YAPIYOSUN BEN KAÇ ZAMANDIR BİR KÖPEK BULAMADIM ARIYORUM NİE BULAMADIĞIMI COK İYİ ANLIYORUM SENİN GİBİ KARAKTERSİZLER OLDUKÇA KİMSE ADAM GİBİ ALIP EVİNDE KÖPEK BESLEYEMEZ SENİN GİBİ CANBAZLAR AL SATCILAR KELEPİRCİLER BU İŞİN PİSLİKLERİ OLMUŞ DAHA NE DİYELİM ARKADASLAR ÖZELLİKLE KÖPEK VERENLERE BENİM BU LAFIM SİZEDE YAZIKLAR OLSUN 6 AYDIR KÖPEK ARIYORUM BİR TANE KÖPEK VEREN OLMADI BEN YADA DİĞER KÖPEK ARAYAN ONCA ARKADASIN HİÇ BİR TİCARİ AMACI YOK AMA NEDENSE HERKES BÖLE ADAMLARA KÖPEK VERMEYE BAYILIYO DAHA YAZACAK BİŞEY BULAMIYORUM İNSANIN İÇİNDE HİÇ BİŞEY KALMIYO BUNLARI GÖRÜNCE ......
takma kafana bilader ben çokta köşeyi dondum sayenızde tşklerr enayıler
bu ne terbiyesizlik site yöneticisi bu arkadaşa gerekeni yapın lütfen
heryerde çikar böle insanlar bunu köpek verenlerin dikkat etmesi lazim eger bi insana köpek veriosan ilgileniceksin yerini nasil besliceni ve arada gidip kontrol ediceksın ne böle gerçekten köpek beslemek isteyen arkadaşlara bile bu sebeble kuşkuyla bakilio site yöneticileri bunlara dikkat edip üyeliklerini iptal etmesi gerekirrrr
sen ne karaktersiz şerefsiz bi mahlukatsın kardesim ya insanda biraz utanma olur o hayvanların günahını çekersin bigun korkma cıkar acısı
gerçektende bu tarz kişiliğini kaybetmiş olaya tamemen parasal yönden yaklaşan insanlar yüzünden başkaları kahır çekiyor. arkadaşında dediği gibi bende 8 aydır köpek arıyorum ve parayla köpek alınıp satılmasına kesinlikle karşıyım. tüm sitelerdede bunu belirtiyorum. ama malesef böyle insanlar yüzünden bizler köpek sahibi olamıyoruz...