Ücretsiz Kedi Verenler

Dişi Ankara Kedisi, Antalya
Antalya`da yaşıyorum.Yüksek bir dairede oturuyorum (4. kat) Kedim kuşlara çok düşkün kuş yakalayacağım diye 3 kere aşağıya düştü bu nedenle kedimi sahiplendirmek istiyorum herhangi bir ücret talep etmiyorum.Her hangi bir sağlık sorunu yoktur.aşıları tamdırVereceğim ailede herkesin onayını isterim yani anne çocuk isteyip baba istemiyorsa eğer lütfen kediyi sahiplenmeye çalışmayın.Kesinlikle ve kesinlikle tuvalet sorunu yoktur,çok uysaldır,gözü aç bir kedi değildir,koltuk el falan tırmalama huyuda yoktur.Görenler genelde hayran kalır.Leblebi yemeyi sever :) Otur,ayağa kalk,gel,git komutlarını bilir.Çok çabuk öğrenir.Çocuklarla çok iyi geçinir fakat başka hayvanlardan hoşlanmaz.Evde kaplumbağam balığım kuşumda var zarar vermez ama hoşlanmaz.Biraz kaprislidir :) Eğer çok iyi bir aileyse Antalya dışınada gönderebilirim ama tercihim Antalya içidir.Kediyi sahiplenmek isteyenler gelip bakabilirler.Kedi dişi ve kısırdır.Normalinde kedimden asla vaz geçmem ama onun iyiliği için.Alıcak kişi her 2 günde bir taramalıdır yoksa tüyleri sorun olabilir sonradan problem çıkartmasın :) Sevgilerimle Büşra..

Resimleri :)

slm. bende antalya da yaşıyorum uncalıda benimde bir ankara kedim vardı ve onu malesef bir ay önce kaybettim. kedinize çok iyi bakabilirim. en iyi mamalarla bakarım. zaten kendi kedimden kalan en iyi kalite veteriner mamalarım hazır. eğer vermeyi düşünürseniz ben bu tatlı kedişi sahiplenmek isterim. eğer olumlu bi yanıt olursa mail adresim 🔒 Üyelere Özel sevgiler...

Vaz Geçildi :)

Yanıtlamak için giriş yapın