Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
İnanmayıııın!!!
Arkadaşlar Ankara Dikmende bir veteriner (ismi lazım değil kendini çok çok iyi biliyor) ücretsiz cins köpek ilanları veriyor sonra arayıp konuşulduğunda veya gidildiğinde köpek için ücret talep etmiyoruz amaaaa tüm aşılarını burdan yaptırın, 1 yıllık mamasını burdan alın, tırnak kesimini, tüy kesimini şu tarihlerde burdan yaptırın yoksa köpeği alamazsınız diyor. Üstüne de utanmadan biz köpeğin iyi bir sahip bulmasını azruluyoruz ticari kaygımız yok demezler mi??? İnsan biraz utanır yahu biraz utanır!!! Ben sadece köpeği alayım aşılarını ve bakımını veterinerlik fakültesinde yapacağım isterseniz belgelerini getiririm, evimi de öğrenir isterseniz kontrol edersiniz dedim çünkü aynı bakım için fakültede 300 lirayı bile bulmayan bir masraf yapacağım, onlarda 1000 lirayı buluyor, kabul etmediler. Birdeeeee önemli bir husus daha var, titan saadet zinciri gibi bir yapı kurmuşlar, müşterilerine ücretsiz tedavi yapıp onların yavrularını bu şekilde sisteme dahil etme zorunda bırakıyorlar. Sizce bunlar bu hayvanları satmıyor mu??? Yavruların sahibi aşı ve tedavi karşılığı veterinere satıyor, o da aynı şekilde millete!!! Bu acaba hayvan sevgisi mi para sevgisi mi??? Sonra kimse bana hayvanları sevdiğimiz için bu işi yapıyoruz yalanını söylemesin riyakar ve ahlaksızca davranmasın!!!
milleti kandırmamları için günceeeel
Gerçektende böyle ahlaksızca tekliflerde bulunan çok sayıda veteriner var. içlerinde düzgün olanlarda var tabi onlar bu kategorinin dışında zaten. bence birada bizden kaynaklanıyor. bu tür ticari kaygı içerisine girmiş yerlerden alışveriş yapmazsak onlarında kurdukları bu düzen bozulur. hepimiz biraz duyarlı olmak zorundayız...
günceldir
arkadaşlar bu tarz ilanları güncel tutup iyi niyetli insanların madur olmamalarını sağlayalım lütfen!
inanmıyorum yaa 5 dk önce konuştum onlarla... yarın gidicektim... yazık yaa.... git gide ne hale gelmiş işlere bak.... allahtan tesadüfen de olsa yazdığınızı okudum çok teşekkürler...
BENDE BUGUN GDIYORDUM SUPERSIN INAN BANA ÖGLENE RANDEVU VERDILER..YAZIK YAZIK..UTANMAZ ADİ ADAMLAR
bence isim verin bende ankaradayım tuzağa düşmüş olmayalım..deşifre edelim..
kesinlikle katılıyorum... bencede deşifre edilsin ki başkalarıda aynı tuaza düşmesin.. !!!!!!!!!!
lanet olsun hayvan sevgisi bu kadar ucuz mu yaaa deşifre edelim lütfen deşifre edelim